aaanataliaaaa
Fanka BB :)
Jest tu ktoś z Bydgoszczy ? Idę na prenatalne prywatnie na jagiellońskiej do invicta . Jakieś opinie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mam suche dłonie, w sumie to całe ciało ale u mnie to raczej z powodu niedoczynności tarczycy. Tsh masz w normie?Też mam suche dłonie, ale nie pomyślałam że to od ciąży
Tak, w normie. Może miałam to wcześniej tylko po prostu nie zwróciłam uwagi, dopiero jak przeczytałam tutaj posta Pyzuni to zaczęłam się zastanawiać nad tymTeż mam suche dłonie, w sumie to całe ciało ale u mnie to raczej z powodu niedoczynności tarczycy. Tsh masz w normie?
Jest tu ktoś z Bydgoszczy ? Idę na prenatalne prywatnie na jagiellońskiej do invicta . Jakieś opinie ?
Ja jestem z Bydgoszczy, niestety nie wiem, ja miałam na NFZ, teraz też mam skierowanie.
Tez chciałam na NFZ ale kolejki straszne i już nie zdążyłam [emoji25]
Najlepsze jest to że ze skierowaniem teoretycznie nie mogą nas nie przyjąć bo to wynika z ustawy, a i tak robią swoje
Jeszcze nie mam terminu, jak dzwoniłam to było jeszcze za wcześnie. Mam dzwonić 31 stycznia bo badanie będzie po 19 lutego. Już się oczywiście stresuje.