reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Nie spalam pol nocy. [emoji17] Nie mam problemow z zasypianiem, ale budze sie o 3 lub 4 i potem juz nie spie..
Nie wytrzymalam i pojechalam na deske [emoji850]
Ale jezdzilam srednio szybko i ciagle ogladalam sie czy ktos nie jedzie z gory.
Strasznie slaba ta zima w tym roku, moze w najblizszym razie cos sypnie? 🤞 Czy u Was dziewczyny jest snieg?

Mam to samo budzę się o 4-5 i koniec...

reklama
Nie spalam pol nocy. [emoji17] Nie mam problemow z zasypianiem, ale budze sie o 3 lub 4 i potem juz nie spie..
Nie wytrzymalam i pojechalam na deske [emoji850]
Strasznie slaba ta zima w tym roku, moze w najblizszym czasie cos sypnie? 🤞 Czy u Was dziewczyny jest snieg?

Zero śniegu - leje deszcz i 12 stopni na plusie

Nie spalam pol nocy. 😔 Nie mam problemow z zasypianiem, ale budze sie o 3 lub 4 i potem juz nie spie..
Nie wytrzymalam i pojechalam na deske 🤐
Strasznie slaba ta zima w tym roku, moze w najblizszym czasie cos sypnie? 🤞 Czy u Was dziewczyny jest snieg?
Mam dokladnie to samo... Budze sie przed 3 i koniec, dopiero ok 7 zasypiam i spie do 11

Ja problemów ze spaniem narazie nie mam a wręcz uważam że śpię dużo,ale zobaczymy ile ten stan będzie się utrzymywał. Dziś udało mi się zjeść ziemniaki, to już duży sukces zwazyszy na to jakie mam ograniczenia smakowe w ciąży.

Hej Dziewczyny. U mnie też szaro, buro i ponuro. Dodatkowo Pierworodny chory od kilku dni. Dopiero dzisiaj pierwszy dzień bez gorączki więc odżywam :)
Mam takiego lenia że ah... Nic mi się nie chce 🤷

Ja też się budzę nad ranem i spać nie mogę, ale włączam sobie audiobook w słuchawkach i na szczęście pomaga [emoji2956]. Chwila i mnie nie ma [emoji16]

reklama
Współczuję :/ ja za to się męczę z mdłościami i wymiotami.... Ciężko cokolwiek zrobić w ciągu dnia i normalnie funkcjonować. A żadne imbiry mi nie pomagają...
Współczuję moje wymioty trwały prawie 4 tyg dochodziło do 10/12 dziennie
Nic nie pomagało ani domowo ani farmakologicznie
Obecnie zostały mdłości.. Do przeżycia
Tak ze tobie również życzę szybkiego wyjścia z nich 🤗😊

Do góry