reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Hmm i to jest niepotrzebne nakręcanie się. To współczuje mamie ze nie opuszczała toalety a Ty się ciesz ze nie wymiotujesz. Już nie raz pisałam U mnie dwie ciąże - zero mdłości i wymiotów. Tylko brak @ był objawem ciąży a później brzuch.
❤️❤️ wiecie jak to jest... w nocy nie moglam spać, jeszcze bardziej czarne myśli mi sie nakręcały...
w sumie jak rano poszlam pod prysznic to widzialam duże żyły na pieriach, mimo ze sa mniej opuchnięte to „żylaste” . Tylko Zero bolu brzucha, zero mdłosci ale widocznie moze tak byc..moze poród tez będzie lekki skoro tak bezobjawowo mi to idzie 🤣 Juz dzwonilam do przychodni zeby przyspieszyc wizyte ale najszybsza jest na piątek, wiec i tak jestem juz zapisana...

reklama
Cudownie Dziewczyny, dobre wiadomości na koniec roku 😍💪

Może któraś z Was orientuje się (uwaga, wjeżdża off-topic) co zrobić ze szczekającym psem sąsiada? W skrócie, sąsiadka ma dwa psy (kota, papugi, żółwia, chomika, eeee makarena), jeden do owczarkowaty ziom do rany przyłóż, a drugi... to czarna, nieduża suczka z piekła rodem. Jako, że nikt nie poświecił jej wychowaniu odpowiedniej ilości czasu, cierpliwości i konsekwencji, pies rozszarpałby wszystko co się rusza, niezależnie czy jest to mój ważący 9kg prawieterrier, czy chłop 2x2. Cały dzień zwierzęta siedzą zamknięte w domu same, a ona szczeka non stop. Nawet zastanawiam się, jak to możliwe, że ona nie jest zmęczona tym jazgotem. Rozmawiałam z właścicielką, no ale ona tylko płacze że sobie nie radzi, że czasu nie ma, że psychotropy na tego psa nie działają, i takie takie. Nie wiem czy nie oszaleję, bo odkąd jestem na L4 ta suczka szczeka codziennie, od bladego świtu do wieczora 😶

❤❤ wiecie jak to jest... w nocy nie moglam spać, jeszcze bardziej czarne myśli mi sie nakręcały...
w sumie jak rano poszlam pod prysznic to widzialam duże żyły na pieriach, mimo ze sa mniej opuchnięte to „żylaste” . Tylko Zero bolu brzucha, zero mdłosci ale widocznie moze tak byc..moze poród tez będzie lekki skoro tak bezobjawowo mi to idzie 🤣 Juz dzwonilam do przychodni zeby przyspieszyc wizyte ale najszybsza jest na piątek, wiec i tak jestem juz zapisana...
I znów się wtrącę. Brak objawów nie swiadczy ze poród będzie lekki :) :) ale u Ciebie będzie inaczej 🤗🤗🤗
Rozumiem, ze się denerwujesz. Ale u mnie dla
Odmiany jak serduszko przestało bić o czym nie miałam pojęcia to objawy dalej miałam. Nie ma reguły. W zdrowych ciążach zero objawów a w pozamacicznej i przy poronieniu były :(

Może któraś z Was orientuje się (uwaga, wjeżdża off-topic) co zrobić ze szczekającym psem sąsiada? W skrócie, sąsiadka ma dwa psy (kota, papugi, żółwia, chomika, eeee makarena), jeden do owczarkowaty ziom do rany przyłóż, a drugi... to czarna, nieduża suczka z piekła rodem. Jako, że nikt nie poświecił jej wychowaniu odpowiedniej ilości czasu, cierpliwości i konsekwencji, pies rozszarpałby wszystko co się rusza, niezależnie czy jest to mój ważący 9kg prawieterrier, czy chłop 2x2. Cały dzień zwierzęta siedzą zamknięte w domu same, a ona szczeka non stop. Nawet zastanawiam się, jak to możliwe, że ona nie jest zmęczona tym jazgotem. Rozmawiałam z właścicielką, no ale ona tylko płacze że sobie nie radzi, że czasu nie ma, że psychotropy na tego psa nie działają, i takie takie. Nie wiem czy nie oszaleję, bo odkąd jestem na L4 ta suczka szczeka codziennie, od bladego świtu do wieczora 😶
Już wiem ze mnie by to bardzo denerwowało ale ja za bardzo tolerancyjna nie jestem 🙄🙄 chce mieć spokój to czemu sasiad czy pies sąsiada miałby mi to zakłócić?! Mnie wszystko denerwuje.
wspolczuje. Skoro pies cały dzień dzień sam w domu bez pani to pewnie dlatego takI jazgot.

reklama

Nie wiem czy w pl jest
W Niemczech koleżanka miała też taki problem tylko że jej piesełek był z tych co szczekaja nawet na swój własny cień
Sa dostępne antyszczekowe obroże
Jak pies szczęka ona wydaje dźwięki które ludź nie słyszy a piesełek tak

Do góry