reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Nie byłam i z terminami u mnie w mieście jest jakiś dramat. Na nfz jestem zapisana na 23 stycznia ale zapisywałam się jeszcze zanim byłam w ciąży. A na prywatnie zapisałam się dzisiaj na uwaga - 16 stycznia 😱 porażka totalna, i co ja mam zrobić??
To faktycznie słabo ja dziś się zapisałam państwowo na ten czwartek 😊

reklama
Ja chodzę prywatnie co 3tyg, jeśli do lekarza bym dostała się na NFZ to wizyta co 2tyg ale ciężko się dostać wiec nawet nie traciłam czasu. W sylwestra mam kolejna wizytę, zapisałam się na prenatalne z projektu na 21.01:) martwi mnie jedynie śluz zabarwiony na brązowo, zdażyło mi się w sobotę taka mikroskopijna kropka :/

Dziewczyny ja juz po wizycie u ginekologa. Jest pecherzyk. Dostalam l4 na 2 tyg. Mam lezec i wypoczywać. Dostałam luteine. Jutro mam isc na bete i przed wizyta za 2 tyg rowniez. Kupilam buciki zrobie test i robie niespodzoanke mezowi dzis =)
Przepraszam mozesz mi przypomniec dlaczego masz lezec? Plamilas?
Ale super prezent Twoj mąż dostanie 😍

Cześć dziewczyny! Coraz ciężej nadrobić czytanie ;D Dużo nas już;D u mnie weekend przeleciał jako tako w sobote po pracy bardzo byłam zmeczona nie mialam na nic siły ale jakos pojechałam na zakupy, za to w niedziele stwierdziłam ze czas ucieka i trzeba sprzątać wiec trochę udało mi sie coś zrobić i w końcu zrobiłam sobie ten rosól;d zostało mi na dziś i jutro, zawszw robie pomidorowa ale tak mnie tym kapuśniakiem kusicie..ale szczerze mówiąc nie umiem go robić..nigdy nie robiłam...
Dziś w pracy zmeczenie standardowo i brak apetytu juz od długiego czasu...mam ochote tylko na jakies kanapki z dżemem do tego mleko;) nie moge patrzeć na potrawy z piersi kurczaka;( czuje sie jakbym zjadła coś niedobrego i sie czyms przytruła...a może faktycznie tak jest? Czy to normalne w ciaży?
Aaa piersi zaczynaja boleć niemołosiernie ciagna az od pach..jak śpie bez stanika i wstaje to czuje jak działa grawitacja...
A jak Wy się czujecie? Który u Was tydzień i jakie objawy?

Poza tym udanych wizyt ! I miłego dnia!

Ja mam około 5 tydzień, narazie nie czuje się w ogóle w ciąży. Termin @ jutro boje się że mnie zaskoczy jeszcze ale wszystkie testy pozytywne. Jutro też lecę się umówić do lekarza i się boję że mnie nie zapiszą bo mój lekarz oblegany cholerka 🤨 w pierwszej ciąży nie mogłam się ruszyć miałam tak paskudne mdłości całymi dniami a teraz nic. Przez to samopoczucie nie mogę uwierzyć że się udało i się martwię że to może zły znak?

reklama
Do góry