reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Załączniki

• 20180914_102017.jpg
    20180914_102017.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 76
reklama
Heja my oprócz avent natural mamy butelkę z Lovi (położna twierdzi, że jest lepsza od tej avent i chyba ma rację, wolniej z niej mleko leci), choć jak dla mnie mała powinna jeszcze bardziej się męczyć przy jedzeniu, ale cycka nie odrzuca także nie jest źle :) (dokarmiam swoim mlekiem wieczorem :))

Dziewczyny pytanie!?
Chodzicie na basen ze swoimi bomblami, albo planujecie chodzić? Dziś surfowalam w sieci za jakimś na podkarpaciu i uf można zapisać się na zajęcia w Rzeszowie! Będę miała większy zaciesz pewnie niż moje dziecko [emoji4][emoji7] musimy tylko 3 miesiące skończyć!
Mamy z Rzeszowa może polecacie któryś konkretny?

[emoji256][emoji272][emoji295]️
Kochana gdzie ty znalazłaś zajęcia w Rzeszowie ?? Czy poza Rzeszowem ? Bo ja też bym chciała chodzić z małym i w sumie mam taki plan ale to są zajęcia aż w Sokołowie . O to ci chodzi czy masz jakiś inny, bliżej ? ;)
Z tego co wyczytałam na tej magicznej grupie co ci pisałam to żeby były zajęcia dla maluchów to Sokołów. A jeśli bez zajęć to Strzyżów .. na jakieś muszelki, rosiry ( baseny w Rzeszowie ) raczej nie ma co się pchać

Kochana gdzie ty znalazłaś zajęcia w Rzeszowie ?? Czy poza Rzeszowem ? Bo ja też bym chciała chodzić z małym i w sumie mam taki plan ale to są zajęcia aż w Sokołowie . O to ci chodzi czy masz jakiś inny, bliżej ? ;)
Z tego co wyczytałam na tej magicznej grupie co ci pisałam to żeby były zajęcia dla maluchów to Sokołów. A jeśli bez zajęć to Strzyżów .. na jakieś muszelki, rosiry ( baseny w Rzeszowie ) raczej nie ma co się pchać
Tak tak skuuuuza to Sokołów:)-mi to tam bez różnicy bo i tak będę musiała chwilkę dojechać, Irish aqua, teraz są widzę zapisy na zajęcia na styczeń :O, a może masz jakieś bardziej świeże info!? :)

Tak tak skuuuuza to Sokołów:)-mi to tam bez różnicy bo i tak będę musiała chwilkę dojechać, Irish aqua, teraz są widzę zapisy na zajęcia na styczeń :O, a może masz jakieś bardziej świeże info!? :)
To jest chyba świeże info. Niby najlepszy basen żeby pójść na zajęcia z dzieckiem ;) ja mam daleko , mieszkam od drugiej strony Rzeszowa. Chyba ponad 40km

reklama
Do góry