anulka1991
Fanka BB :)
Czy Wasze dzieciaczki tez dzis takie zle? Mój od rana ma zly humor
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje ;* U nas na sobotę zapowiadają 26 stopni, oby się sprawdziłoJak dla księżniczki. Szkoda , że w kościele nikt nie zobaczy bo zimno i trzeba ubrac cieplutko. Dlatego ja chrzczę na wiosnę żeby było mniej do ubrania
U nas 13 st ale ja zimorodek a moj maly tez lubi cieploU Was tak zimno?
Hyhyhy pokazywalas jak piszczy ❤❤❤ cudooo.. moja dzis gadala do żaby żaba jest zawieszona nad bujakiem normalnie cudownie na to patrzec ❤❤[emoji7]Ja mam po synku karuzelke z fisher price taka z projektorem i pilotem , ale jeszcze nie zamontowaliamy jej bo nie mamy gdzie , łóżeczko dopiero kupię listopad/grudzień . Mała śpi w kołysce i tam ma już karuzelke z msiami , są mrugające światełka , światełko taka lampeczka , 3 melodie , uwielbia patrzeć na misie czasem aż piszczy i liga nóżkami rączkami Zobacz załącznik 905584 Zobacz załącznik 905585
Urodził sie 3300 a przy wypisie 3120 a po 2 miesiacach 5700A jaką miał wagę urodzeniową?
Czy Wasze dzieciaczki tez dzis takie zle? Mój od rana ma zly humor
Ładny chłopczykU nas dzisiaj humorek dopisuje nawet dał sobie porobić zdjęcia, bo zawsze jak wyciągam telefon to przestaje się uśmiechać
I przyszedł mi dzisiaj kombinezon na chrzciny. Jak za te cenę- 25 ziko o jest na prawdę super!!
13 stopni to ja też bym zmarzłaU nas 13 st ale ja zimorodek a moj maly tez lubi cieplo
No to dobrze przybiera mój urodził się 4200, waga spadkowa 3860 no i teraz 5710 . Diety nie robimy, bo mamie się podoba taka kluseczkaUrodził sie 3300 a przy wypisie 3120 a po 2 miesiacach 5700
A to u Was cieplej?13 stopni to ja też bym zmarzła