reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@GorzkaPomarańcza gdzie kupiłaś te rurki windi?
Pytałam w dwóch aptekach.. W pierwszej babka na mnie spojrzała jakbym chciała w aptece kupić kilo ziemniaków a w drugiej babka wiedziała o co mi chodzi ale powiedziała że nie ma u nich.
Widziałam np w aptece gemini...Ale gdzie stacjonarnie?

Ja je widziałam w aptece magicznej i wczoraj w aptece "blisko ciebie" - nie wiem czy masz gdzieś w pobliżu te sieciówki

Super [emoji7][emoji16][emoji16]

reklama
Chyba bede miec okres :/ dzis znow mialam sluz podbarwiony na rozowo i brzuch mnie pobolewal na okres.. no chyba ze w ciazy jestem :D hyhy :p

Dziewczyny pampersów nie było w biedrze ale za to kupiłam chusteczki nawilżone 7pak za 17, 45 zł
Zobacz załącznik 902264
Używałam kilka razy , spoko są nawet :)
Mały waży 5140g, waga urodzeniowa była 4200g więc jest ok. Dostaliśmy skierowanie na usg bioderek (poprzednia pediatra powiedziała, że skoro nie mamy ze szpitala skierowania to nie musimy robić). Pewnie i tak nie zdążymy zrobić w czasie tego usg i będziemy musieli iść prywatnie, bo tyle się czeka. Poza tym mamy skierowanie do neurologa ze względu na krwiaczek, który powstał przy porodzie. Mały ma małą przepuklinę i mamy częściej go na brzuszku kłaść. No i dowiedziałam się co nieco o szczepieniach, mamy sobie przemyśleć sprawę :)
To dobrze , że zmieniłaś lekarza.oby przepuklina się wchłonęła :) to podobnie ważą. Moja 5300 :)

Tak patrzę i patrzę i nie wiem co to jest ☺
Nosidło :)
Usg bioderek w 11-12 tygodniu. Nie za późno? Takie terminy u mnie na nfz
My idziemy 16ego , to będzie końcówka 12 tygodnia
Kurcze pierwszy raz widzę coś takiego i we wszystkie strony obracam tel i nie mogę skojarzyć. Nosidło mówisz. No jakieś zapięcie tam na końcach jest. W pierwszej chwili myślałam , że to rękawy. ☺ Ale to mi się wydaje za miękkie na nosidło. I jakby w tym dziecko miało być? Kurcze Klaudia ale łamigłówkę nam tu wrzuciłaś☺
Screenshot_2018-09-28-00-51-47-412_com.opera.browser.png
Screenshot_2018-09-28-00-51-28-086_com.opera.browser.png
Screenshot_2018-09-28-00-51-18-070_com.opera.browser.png

Załączniki

• Screenshot_2018-09-28-00-51-47-412_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-09-28-00-51-47-412_com.opera.browser.png
    79,3 KB · Wyświetleń: 384
  • Screenshot_2018-09-28-00-51-28-086_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-09-28-00-51-28-086_com.opera.browser.png
    135,6 KB · Wyświetleń: 386
  • Screenshot_2018-09-28-00-51-18-070_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-09-28-00-51-18-070_com.opera.browser.png