Maljan
Fanka BB :)
Też właśnie miałam o to pytać [emoji16]Jest okreslona waga ile powinna?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też właśnie miałam o to pytać [emoji16]Jest okreslona waga ile powinna?
Chyba bede miec okres :/ dzis znow mialam sluz podbarwiony na rozowo i brzuch mnie pobolewal na okres.. no chyba ze w ciazy jestem hyhy
Ja dzisiaj mam takie brudzenie na brązowo. Myślisz ,że u mnie też okres się zaczyna ?Chyba bede miec okres :/ dzis znow mialam sluz podbarwiony na rozowo i brzuch mnie pobolewal na okres.. no chyba ze w ciazy jestem hyhy
To nosidło na moje które zakłada się w poprzek bardziej na leżąco niż siedząco. Chyba lepsze dla noworodka bo nie musi kręgosłupa tak męczyć gdy.siedzi.
Nie, lekarka jej liczyła mniej więcej czy przybiera odpowiednioJest okreslona waga ile powinna?
Zapowiedź naszej sesji
Zobacz załącznik 902346
Ja dzisiaj mam takie brudzenie na brązowo. Myślisz ,że u mnie też okres się zaczyna ?
Tyle , że ja biorę tabletki a do tygodnia placebo zostało mi jeszcze półtora tygodnia :/ a może to od tego że przedwczoraj pominęłam i wczoraj wzięłam Dwie ?
No racja to duży chłopczyk [emoji173]️
Moja i tak wazy dobrze , dużo. Powinna ok 5100 a waży ponad 5300
Odpoczywamy po szczepieniu.
Mała bardzo dobrze zniosła szczepienie. Płakała ale nie jakoś mocno. Po wszystkim się wtuliła , popłakała i usnęła. Gorzej przeszła pobranie krwi w poniedziałek. Dzielna moja kruszyna [emoji173]️ wazy 5500 i urosła o 3cm od porodu ma 60cm
Zobacz załącznik 902408