reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Chyba nosidło[emoji848]
Kurcze pierwszy raz widzę coś takiego i we wszystkie strony obracam tel i nie mogę skojarzyć. Nosidło mówisz. No jakieś zapięcie tam na końcach jest. W pierwszej chwili myślałam , że to rękawy. ☺ Ale to mi się wydaje za miękkie na nosidło. I jakby w tym dziecko miało być? Kurcze Klaudia ale łamigłówkę nam tu wrzuciłaś☺

reklama
Zapowiedź naszej sesji :)
FB_IMG_1538076377289.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1538076377289.jpg
    FB_IMG_1538076377289.jpg
    47,2 KB · Wyświetleń: 381
Ściągałyście kiedyś mleko robiąc obiad? :Dhahaha dobrze że mój chłopak tego nie widzi bo to takie sexy że hej ;)
Wiecie że mi ta rana po cięciu jeszcze się nie zagoiła do końca? Minęło ponad półtora miesiąca a ja ciągle walczę :( przez co boję się iść na kontrolę do ginekologa.
Ojej to współczuję. Mi też długo się goiła ale już jest ok

Dobry wieczór

My usg bioderek już mieliśmy. Tutaj robi je nasza pediatra. Wyszło wszystko dobrze.

Leonardo śpi od początku w nocy w śpiworku, ale przykrywam go teraz jeszcze kołderką i na końcu kołderki kładę akurat rozek. Przez ten rozek Leo nie da rady przesunąć kołderki na twarz, bo raz mi tak zrobił. Jak to zobaczyłam to, aż zamarłam.

Ja w ciągu dnia karmie tak co 2-3 godz. Częściej co 2. Czasami zdarzy mu się parogodzinna drzemka, to wtedy ma dłuższa przerwę. W nocy pierwszy sen ma ok.4-5 godzin, a potem co 3 godziny. Chociaż dzisiaj w nocy syn mnie rozpieścił i jak jadl koło 20 to obudził się dopiero o 3.

@Ewka mnie też czasami sutki bolą. Tak aż kłują.

reklama
Dobry wieczór

My usg bioderek już mieliśmy. Tutaj robi je nasza pediatra. Wyszło wszystko dobrze.

Leonardo śpi od początku w nocy w śpiworku, ale przykrywam go teraz jeszcze kołderką i na końcu kołderki kładę akurat rozek. Przez ten rozek Leo nie da rady przesunąć kołderki na twarz, bo raz mi tak zrobił. Jak to zobaczyłam to, aż zamarłam.

Ja w ciągu dnia karmie tak co 2-3 godz. Częściej co 2. Czasami zdarzy mu się parogodzinna drzemka, to wtedy ma dłuższa przerwę. W nocy pierwszy sen ma ok.4-5 godzin, a potem co 3 godziny. Chociaż dzisiaj w nocy syn mnie rozpieścił i jak jadl koło 20 to obudził się dopiero o 3.

@Ewka mnie też czasami sutki bolą. Tak aż kłują.
Dokladnie taki dziwny bol.. :/

Do góry