reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@KatiNails a u nas coś podobnego na puckach i za uszkami ale znika na zimnie całkiem a w ciepłe znowu się pojawia. Alergia chyba nie znika prawda? Chyba jutro się wybiorę do pediatry żeby zerknela tylko że jak wyjdę z domu to to zniknie ale może w przychodni woci. Wyszła nam też mała czerwona kropeczka na głowie jak pryszczyk wygląda i nie wiem co to :O

reklama
@KatiNails a u nas coś podobnego na puckach i za uszkami ale znika na zimnie całkiem a w ciepłe znowu się pojawia. Alergia chyba nie znika prawda? Chyba jutro się wybiorę do pediatry żeby zerknela tylko że jak wyjdę z domu to to zniknie ale może w przychodni woci. Wyszła nam też mała czerwona kropeczka na głowie jak pryszczyk wygląda i nie wiem co to :O
Może po prostu na chłodnym traci kolor a nadal zostaje szorstkie?
Może być alergia, może być skóra atopowa. Albo zaczynające się AZS. Jak ja to mówię jeden objaw alergii nie czyni. Zazwyczaj jest ich kilka.

Może po prostu na chłodnym traci kolor a nadal zostaje szorstkie?
Może być alergia, może być skóra atopowa. Albo zaczynające się AZS. Jak ja to mówię jeden objaw alergii nie czyni. Zazwyczaj jest ich kilka.
No właśnie to nie jest suche ani szorstkie. Córka ma AZS i to wygląda inaczej. Oprócz tego zero objawów, śluz w kupce sporadycznie . No nic przejdę się do pediatry. A może go przegrzewam...on lubi jak mu cieplo...

Witajcie mamuśki myślałam ze was już tu nie ma a proszę sa aktywne ja właśnie karmię małego glodomora juz jestem w takiej worawie ze moge na tel. Pisać brawo dla nas !! Początki były super ciężkie bolace brodawki prawie poranione i mały nawet 30 min próbował złapać pierś i ja się bałem żeby tylko spał jak najdłużej bo inaczej trzeba znowu karmić oj ciężko było. Ale jest już ok to z grubsza co u mnie spróbuję was podczytac.
Ja też zazwyczaj jestem na forum jak karmię ☺ oj z brodawkami to każda miała przeboje. Chyba nie da się tego uniknąć. Jak się przetrzyma te ciężkie początki z kp to potem już z górki☺
Jak maluszek rośnie?

reklama
Właśnie wyszłam od ginekologa i to jeszcze nie koniec połogu :( możliwe że bede musiała do szpitala na lyzeczkowanie. Lekarz dał mi jeszcze dziś 2 tygodnie:(

Do góry