Mikasa7
Fanka BB :)
Oj jak się urodziły to dwa klony, syn wyglądał identycznie. Mam nadzieję że córcia będzie bardziej dziewczecaChyba dzieciaczki podobne do siebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj jak się urodziły to dwa klony, syn wyglądał identycznie. Mam nadzieję że córcia będzie bardziej dziewczecaChyba dzieciaczki podobne do siebie
W PL tak, ale czy tu. Oni tu w urzędach maja na wszystko czas. Ale akurat akt urodzenia to najważniejszy dokument na początku i nie chce mi się wierzyć w to, żeby tak długo trzeba było na niego czekac. Zobaczymy jak się nam dzidzia urodzi...Mąż załatwił akt urodzenia, pesel i meldunek od ręki w USC
To po prostu takie dzieciątko ja byłam taka, że płakałam non stop, w dzień i w nocy [emoji14]
Te Wasze dzieci to takie fajne Skarbki [emoji7] ja to jeszcze nie mam się kim chwalić...To ja też się pochwalę moimi skarbami❤❤
Zobacz załącznik 888438
A to przy porodzie się nie płaci za pobyt w szpitalu? Myslalam, ze tez wysla rachunekNa jedzenie nie można narzekać. Wybór w wędlinie, dżemie, serach. Gotowane jaka, musli, jogurty. Do picia też herbaty do wyboru, kawa, kawa rozpuszczalna, inka. Mój mąż leżał w innym szpitalu z kolanem i też nie narzekal na jedzenie. Pieczywo zamawia l dzień wcześniej jakie i ile. Ale normalnie za szpital w De płaci się 10 euro za dzień. Przy porodzie nie, ale w innych sytuacjach już tak.
Ja nie mam małego lusterka, bo też bym zajrzała. Dzisiaj mnie ta rana strasznie boli. Aż ciężko usiąść.Ja już w szpitalu sobie zaglądałam [emoji16] lekarka była w szoku jak jej powiedziałam, że sobie zaglądałam [emoji16]
Powiedzą Ci co potrzeba.To potrzebny jest akt urodzenia rodziców? Ja mam z początku roku, ale to już chyba nie ważny Ciekawe czy u nas tez tak ktos chodzi.
Mi się też wydaje, że to raczej nieprawdopodobne. Z aktem załatwiasz potem wszystkie inne formalności, więc tonie trwa tak długo.W PL tak, ale czy tu. Oni tu w urzędach maja na wszystko czas. Ale akurat akt urodzenia to najważniejszy dokument na początku i nie chce mi się wierzyć w to, żeby tak długo trzeba było na niego czekac. Zobaczymy jak się nam dzidzia urodzi...
SłodziakiMoje pociechy:-)
Już niedługoTe Wasze dzieci to takie fajne Skarbki [emoji7] ja to jeszcze nie mam się kim chwalić...