reklama
Mikasa7
Fanka BB :)
Spok9, ja z poprzedniego porodu mam na udzieZazdro ja przez to zapalenie, będę miała okropną, dużą bliznę na pośladku
Tak sobie tylko myślę czy mogę jechać gdzies dalej czy jednak do najblizszego szpitala.To zostaje jedynie jechać jak tylko coś się zacznie.
Ja pojechałam z dusznościami, a w między czasie się zaczęły skurcze i cc na cito [emoji23] a termin planowanej cc miałam dopiero na 2 tygodnie później. Tj poprzedni piątek.
Maljan
Ja już w szpitalu sobie zaglądałam [emoji16] lekarka była w szoku jak jej powiedziałam, że sobie zaglądałam [emoji16]Ja nie mam odwagi zajrzeć jeszcze..
Maljan
Chyba dzieciaczki podobne do siebieMoje pociechy:-)
Kwestia czy zdążysz. Ciężko przewidzieć jak szybko akcja się potoczyTak sobie tylko myślę czy mogę jechać gdzies dalej czy jednak do najblizszego szpitala.
Lustysia
To potrzebny jest akt urodzenia rodziców? Ja mam z początku roku, ale to już chyba nie ważny Ciekawe czy u nas tez tak ktos chodzi.Wczoraj dostałam dokument do wypełnienia i dzisiaj przyszła ta kobieta, ale brakowało nam naszych akt znów urodzę nią i umówiliśmy się na jutro. Z Martą chyba tak nie było. Muszę Enno dopytać. Z tym wyjściem też nie wiedziałam, że tak jest.
G
gosc12
Gość
No mam , mogłabym trójkę wykarmić jak nie odciagne to muszę mocno pieluchę przyłożyć i biegnę po laktator bo pryska jak z fontanny, nieraz mała dostała mlekiem po buzi bo nie zdążyłam zakryć piersi , a wkładki laktacyjne to tak 60 na tydzień to mało.. nie wyrobie [emoji23] dobrze, że znalazłam w Rossmanie 30szt za 5zl bo w aptece ok 15zl :/To ostro dużo masz tego pokarmu ja mam wrażenie, że mam idealnie tyle ile Mały potrzebuje, bo nie mam twardych piersi. Jak nie je tak z 3h to czuję piersi, ale nie są jakieś mega twarde.
Lustysia
Jakie słodkie te Twoje dzieciaczki
reklama
Lustysia
Jakie kochane [emoji7]Jaka córka szczęśliwa [emoji7]
Mój starszak też zakochany w bablu.
Jakby mogl to by ją zacałował na śmierć [emoji7][emoji23]Zobacz załącznik 888417