reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
To zostaje jedynie jechać jak tylko coś się zacznie.
Ja pojechałam z dusznościami, a w między czasie się zaczęły skurcze i cc na cito [emoji23] a termin planowanej cc miałam dopiero na 2 tygodnie później. Tj poprzedni piątek.
Tak sobie tylko myślę czy mogę jechać gdzies dalej czy jednak do najblizszego szpitala.

Wczoraj dostałam dokument do wypełnienia i dzisiaj przyszła ta kobieta, ale brakowało nam naszych akt znów urodzę nią i umówiliśmy się na jutro. Z Martą chyba tak nie było. Muszę Enno dopytać. Z tym wyjściem też nie wiedziałam, że tak jest.
To potrzebny jest akt urodzenia rodziców? Ja mam z początku roku, ale to już chyba nie ważny :p Ciekawe czy u nas tez tak ktos chodzi.

To ostro dużo masz tego pokarmu :o ja mam wrażenie, że mam idealnie tyle ile Mały potrzebuje, bo nie mam twardych piersi. Jak nie je tak z 3h to czuję piersi, ale nie są jakieś mega twarde.
No mam , mogłabym trójkę wykarmić :D jak nie odciagne to muszę mocno pieluchę przyłożyć i biegnę po laktator bo pryska jak z fontanny, nieraz mała dostała mlekiem po buzi bo nie zdążyłam zakryć piersi , a wkładki laktacyjne to tak 60 na tydzień to mało.. nie wyrobie [emoji23] dobrze, że znalazłam w Rossmanie 30szt za 5zl bo w aptece ok 15zl :/

reklama
Do góry