G
gosc12
Gość
Z dady miałam jedno opakowanie 26 sztuk , reszta idzie z pampers. Porobilam konta na Rossmanie i mi odbierają za grosz [emoji16] korzystam z promocji [emoji23]Kupujesz Dady?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z dady miałam jedno opakowanie 26 sztuk , reszta idzie z pampers. Porobilam konta na Rossmanie i mi odbierają za grosz [emoji16] korzystam z promocji [emoji23]Kupujesz Dady?
Z dady miałam jedno opakowanie 26 sztuk , reszta idzie z pampers. Porobilam konta na Rossmanie i mi odbierają za grosz [emoji16] korzystam z promocji [emoji23]
Tak ubranko uszyła mi pani z naszej szwalni w prezencie z moich tkanin . Rozmiar 56 i na długość przydługie ..Kochana i ubranko chyba Twojej produkcji ?
Cudna jak laleczka ☺Zobacz załącznik 887617 @Ewka34 jak tam wyniki małej , ktore miałaś odebrać ze szpitala ? Wiadomo o co chodziło ? Jesli cos nie doczytałam to przepraszam ,ze pytam .
My jutro do południa powinnismy wyjsć do domku. Wszystkie badania przeidlowe , standardowo ubytek masy- bedzie co nadrabiać , bo Astrid jest niesamowitym szczypiorkiem lekkim jak piórko . Wszystko ma takie maleńkie . W ciagu dnia tylko je i spi za to w nocy robi sie aktywna
Kilka zdjec maluszka .
Zobacz załącznik 887613
Haha ciagle instalujesz na nowo aplikacje? Haha
Tak ubranko uszyła mi pani z naszej szwalni w prezencie z moich tkanin . Rozmiar 56 i na długość przydługie ..
Ja chusteczki tylko w nocy używam żeby szybciej było. W dzień nalewam wody do małej miseczki troszkę mydełka bambino i myję pupę takimi prostokątnymi wacikami bawełnianymi. Lepiej się domywa pupa mam wrażenie.Ojj idzie.. co chwilę otwieram nowa paczkę. Już mi poszło z ok 10 a dzisiaj 2 tygodnie od porodu mam jeszcze 3 paczki jedynek. W tygodniu dokupie jeszcze z 4 żeby było na zaś. Chusteczek też dużo poszlo.
Haha tak [emoji23] ale już skończyłam. Nie mam kogo wysyłać po odbiór a Rossman w mieście jeden [emoji23] w tygodniu kupuję już z dady , nie będę przeginać [emoji16]
Ale siostra widziała fajna promocje z pampers i chciała kupić , 40zl 80 sztuk pieluch. Tyle , że nie chciałam bo z dady jest 10zl 26sztuk .. to 40zl i jest 104 pieluszek.
Moja wygląda ja wcześniak - mimo, ze ta waga nie taka tragiczna , to jest maciupeczka. Wlasnie oglądam zdjecia waszych dzidziusiow i one juz takie duze maja ciałka troche , ładnie patrzą . Nasz maluch mało otwiera oczka na razie ma lekko przymknięte .Na moją też dużo rzeczy z 56 odpadło na później bo za duże. Ale moja miała 57 przy porodzie a twoja to okruszek przy Alicji.
Dziękuje za miłe słowa ;* ta końcówka najgorsza, chyba rzeczywiście każdego to łapie. Ale pociesza mnie mysl o tej małej istotce. Napewno nie będzie łatwo, pięknie, kolorowo ale myśle ze dla takich chwil, o ktorych piszesz warto. Wczoraj naprawdę się wystraszyłam, bo nie wyobrażam sobie stracić tego skarbu, jednak wiem ze różne przypadki chodząc ludziach, Wiec trzeba być czujnym.Chyba wszystkie na końcówce dopada taka chwilowa załamka. Nie martw się niczym :* jesteś mądra i odpowiedzialna. Dasz sobie radę ze wszystkim :** są ciężkie chwile , ale jak ten maluszek się uśmiechnie bezpieczny podczas snu to wszystko wynagradza. Jesteś dzielna , już nie długo i będziesz jechała do szpitala na poród :** jeszcze troszkę wytrzymaj :**