reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Zobacz załącznik 887617 @Ewka34 jak tam wyniki małej , ktore miałaś odebrać ze szpitala ? Wiadomo o co chodziło ? Jesli cos nie doczytałam to przepraszam ,ze pytam .

My jutro do południa powinnismy wyjsć do domku. Wszystkie badania przeidlowe , standardowo ubytek masy- bedzie co nadrabiać , bo Astrid jest niesamowitym szczypiorkiem lekkim jak piórko . Wszystko ma takie maleńkie . W ciagu dnia tylko je i spi za to w nocy robi sie aktywna :)

Kilka zdjec maluszka .

Zobacz załącznik 887613
Cudna jak laleczka ☺

Haha ciagle instalujesz na nowo aplikacje? Haha :D

Haha tak [emoji23] ale już skończyłam. Nie mam kogo wysyłać po odbiór a Rossman w mieście jeden [emoji23] w tygodniu kupuję już z dady , nie będę przeginać [emoji16]
Ale siostra widziała fajna promocje z pampers i chciała kupić , 40zl 80 sztuk pieluch. Tyle , że nie chciałam bo z dady jest 10zl 26sztuk .. to 40zl i jest 104 pieluszek. :)

Ojj idzie.. co chwilę otwieram nowa paczkę. Już mi poszło z ok 10 a dzisiaj 2 tygodnie od porodu ;) mam jeszcze 3 paczki jedynek. W tygodniu dokupie jeszcze z 4 żeby było na zaś. Chusteczek też dużo poszlo.
Ja chusteczki tylko w nocy używam żeby szybciej było. W dzień nalewam wody do małej miseczki troszkę mydełka bambino i myję pupę takimi prostokątnymi wacikami bawełnianymi. Lepiej się domywa pupa mam wrażenie.
Co do pieluch to jednak przerzucę się całkiem na dady bo te z Lidla takie sztywne są.

Haha tak [emoji23] ale już skończyłam. Nie mam kogo wysyłać po odbiór a Rossman w mieście jeden [emoji23] w tygodniu kupuję już z dady , nie będę przeginać [emoji16]
Ale siostra widziała fajna promocje z pampers i chciała kupić , 40zl 80 sztuk pieluch. Tyle , że nie chciałam bo z dady jest 10zl 26sztuk .. to 40zl i jest 104 pieluszek. :)

Agentka haha :D

Na moją też dużo rzeczy z 56 odpadło na później bo za duże. Ale moja miała 57 przy porodzie a twoja to okruszek przy Alicji. ❤️
Moja wygląda ja wcześniak - mimo, ze ta waga nie taka tragiczna , to jest maciupeczka. Wlasnie oglądam zdjecia waszych dzidziusiow i one juz takie duze maja ciałka troche , ładnie patrzą . Nasz maluch mało otwiera oczka na razie ma lekko przymknięte .

reklama
Chyba wszystkie na końcówce dopada taka chwilowa załamka. Nie martw się niczym :* jesteś mądra i odpowiedzialna. Dasz sobie radę ze wszystkim :** są ciężkie chwile , ale jak ten maluszek się uśmiechnie bezpieczny podczas snu to wszystko wynagradza. Jesteś dzielna , już nie długo i będziesz jechała do szpitala na poród :** jeszcze troszkę wytrzymaj :**
Dziękuje za miłe słowa ;* ta końcówka najgorsza, chyba rzeczywiście każdego to łapie. Ale pociesza mnie mysl o tej małej istotce. Napewno nie będzie łatwo, pięknie, kolorowo ale myśle ze dla takich chwil, o ktorych piszesz warto. Wczoraj naprawdę się wystraszyłam, bo nie wyobrażam sobie stracić tego skarbu, jednak wiem ze różne przypadki chodząc ludziach, Wiec trzeba być czujnym.

Do góry