reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mój cały czas mówi, żebyśmy przeniosły się na WhatsApp to będzie trochę bardziej prywatnie. Z dziewczynami z pierwszej ciąży przeniosłyśmy się po wszystkich porodach na forum prywatne. I w sumie lepiej się pisze jak na takim otwartym forum.
Ja nie jestem dodana do prywatnego. Nawet nie wiem jak się tam wchodzi [emoji16]
Mi jest obojętne , ale jak by dziewczyny chciały to czemu nie :)

reklama
Kiedy składała ? Ja dzisiaj i zastanawiam się kiedy wejdą pieniędze. Mama mnie umówiła ze znajomą. Posprswdzala wszystko i dzięki niej , dowiedziałam się , że należy nam się 500+, rodzinne+dodatek do rodzinnego, kosiniakowe i becikowe. Więc na start będzie super przypływ gotówki. A tak, zlozylabym tylko o kosiniakowe ..
Sorki, że się wtrącę ale w rodzinnym zaznacz też jednorazowy dodatek z tytułu urodzenia dziecka.

A mój gada ze mam przestać tyle pisać bo mi się telefon zapali haha :D
Myślałam , że tylko mój nie lubi jak siedzę na forum :D ale czasem słuchał i rozmawiał ze mną jak mu opowiadałam , że jednej wody odeszły i czeka na poród , że druga urodziła , pokazałam dzidziusia to się uśmiechał , że taki śliczny. Czasem spytał co tam u dziewczyn słychać , czy któraś już po porodzie :D

Dziekuje wam serdecznie za trzymanie kciuków i za gratulacje . Teraz moge napisać troszke więcej , co u nas , bo po zabiegu byłam sali pooperacyjnej gdzie mnie monitorowali a potem jak wróciłam do naszego pokoju nadal nie miałam czucia .Zastalam Piotrka przytulajacego córeczkę - jak stwierdził lubi sie przytulać a jak odklada to płacze .w pokoju tez byłam podłączona pod mase aparatur kroplówek , ale poprosiłam zeby mi położyli maleństwo i jakos przystawili do piersi - nie poszło za dobrze , bo mleczka jeszcze nie mam, ale mala chwytała ładnie i ciumkala sobie . Dzis cały dzień jest bez kąpieli ma na sobie ta maź - jutro umyjemy . W pieluszce było juz ogromne kupsko pierwsze . Jak zasnęła z 3 h temu tak spi sobie aniołek . Ja juz po pionizacji az Panie były w szoku po prostu wstałam i poszłam do łazienki wzięłam prysznic , umylam zeby i wróciłam . Cewnik juz mi wyjęli , boli mnie rana z jednej strony , ale tragedii nie ma. Na razie oceniam drugie Cc na duzo lepsze dla mnie . W załączniku zdjecie , jutro jak wykąpie zrobie więcej . Malutka cały tata :) dobrze ze miałam wczesniacze ubranka po bliźniakach bo sa idealne te na 50 cm .

Zobacz załącznik 886884
Gratulacje. Śliczna

Dziekuje wam serdecznie za trzymanie kciuków i za gratulacje . Teraz moge napisać troszke więcej , co u nas , bo po zabiegu byłam sali pooperacyjnej gdzie mnie monitorowali a potem jak wróciłam do naszego pokoju nadal nie miałam czucia .Zastalam Piotrka przytulajacego córeczkę - jak stwierdził lubi sie przytulać a jak odklada to płacze .w pokoju tez byłam podłączona pod mase aparatur kroplówek , ale poprosiłam zeby mi położyli maleństwo i jakos przystawili do piersi - nie poszło za dobrze , bo mleczka jeszcze nie mam, ale mala chwytała ładnie i ciumkala sobie . Dzis cały dzień jest bez kąpieli ma na sobie ta maź - jutro umyjemy . W pieluszce było juz ogromne kupsko pierwsze . Jak zasnęła z 3 h temu tak spi sobie aniołek . Ja juz po pionizacji az Panie były w szoku po prostu wstałam i poszłam do łazienki wzięłam prysznic , umylam zeby i wróciłam . Cewnik juz mi wyjęli , boli mnie rana z jednej strony , ale tragedii nie ma. Na razie oceniam drugie Cc na duzo lepsze dla mnie . W załączniku zdjecie , jutro jak wykąpie zrobie więcej . Malutka cały tata :) dobrze ze miałam wczesniacze ubranka po bliźniakach bo sa idealne te na 50 cm .

Zobacz załącznik 886884
Cukiereczek mały :*

Karolina nie zaczynaj od nowa....:/

Nie jestem nikogo marionetką i mam prawo odpowiedzieć na „zaczepki”, więc bez przesady. Nic nie zaczynam, nie będę biernie czytać i się uśmiechać jak ktoś probuje celowo zakończyć, ale nie do końca..

Ja po prosto będę czytała sobie forum i tyle, szkoda mi chyba nerwów, mleka dla małej itd. To nie jest tego warte :)

reklama
Do góry