reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Już po badaniu. Około 3 cm rozwarcia, Pan dr tak wymietosil szyjke że pierwszy raz poplakalam się z bolu. Miałam lewatywe...Ale wydaje mi się że tylko woda że mnie wyleciala;( może przez te moje kupkę problemy te bóle i crp podwyższone, możliwe???? Jezu muszę o tym powiedzieć. Zaraz antybiotyk na gbs podłącza i czekamy na rozwój... powinno pójść samo. Jak nie to cc.

Właśnie chciałam pytać co u Ciebie bo 30 stron wcześniej widziałam że masz gorączkę i jedziesz na IP a już czytać 30 stron nie miałam sił.
Podobno ten "masaż" szyjki nie jest przyjemny właśnie mimo że brzmi miło ;)
Trzymam kciuki i życzę jak najbardziej minimalnego bólu :)

reklama
Ja pokazuje zdjęcia dzieci dla męża, a on się złości, że chce już zobaczyć naszego syna :). Ja bardzo chce go już przytulić, ale boję się jak to będzie z jednym dzieckiem więcej. Czy dam radę wszystko ogarnąć tak jak powinnam.
Napewno ze wszystkim sobie poradzisz, szkoda głowę sobie tym zaprzątać :)

Ja tez, za to moje ciśnienie najniższe 134/93 najwyższe 153/101 masakra nie wiem co mam o tym myśleć, może taki dzień, pogoda, zobaczymy co jutro będzie... nie chce rodzic z takim ciśnieniem :(
Ja w pierwszej ciąży miałam podwyższone cisnienie i musiałam kontrolować. Na szczęście mieściłam się w normie i obyło się bez lekarstw. A teraz mam normalne, a czasami nawet za niskie. Spróbuj może poleżeć, wyciszyc się in oby jutro był lepszy dzień :*

Ja pokazuje zdjęcia dzieci dla męża, a on się złości, że chce już zobaczyć naszego syna :). Ja bardzo chce go już przytulić, ale boję się jak to będzie z jednym dzieckiem więcej. Czy dam radę wszystko ogarnąć tak jak powinnam.

Mi mój właśnie powiedział "ty weź lepiej urodź a nie tylko piszesz o tych dzieciach i piszesz na tym forum " :)

2018-08-10-21-10-35.jpg

Załączniki

• 2018-08-10-21-10-35.jpg
    2018-08-10-21-10-35.jpg
    91,8 KB · Wyświetleń: 351
ja mam dziś wysokie ciśnienie wiec nie będę się wypowiadała na temat tych zgrzytów :D ale może jedna tak jak mówi powinna skupić się bardziej nad życiem poza forum, a druga odpuścić :)

Skupiam się i to bardzo, tak organizuje dzień, ze mam czas i sile na wszystko i nawet na telefon [emoji846][emoji846][emoji846] wiec dzięki za troskę [emoji4] ale daje rade bez niej :) to może wdech i wydech i ciśnienie odpuści ;)) albo mniej forum skoro tak Ci podnoszą ciśnienie pewnie moje wszystkie posty.

Mi mój właśnie powiedział "ty weź lepiej urodź a nie tylko piszesz o tych dzieciach i piszesz na tym forum " :)
Hahaha mój tez się ze mną droczy odnośnie forum:D mówi : ,, dziewczynyy muszę wam coś powiedziec” albo ,, byłem dziś na forum tatusiow i tak sobie pogadaliśmy ...” zawsze mi to robi jak siedzę na telefonie i czytam forum :D

reklama
Do góry