reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hyhyhy kocham sowy ,mala tez widze ze lubi :D
dzieki ;) tez mi sie wydaje juz taka wieksza,a moze to mylne spostrzezenie :p
Ja dziś kupiłam w Castoramie nad łóżeczko sowy :p B9CC2AA7-BB6D-4EAB-9BE8-19593B84751F.jpeg

Załączniki

• B9CC2AA7-BB6D-4EAB-9BE8-19593B84751F.jpeg
    B9CC2AA7-BB6D-4EAB-9BE8-19593B84751F.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 142
reklama
Bez zmian. Nic się nie dzieje, co by, świadczyło że to już niedługo. Dzisiaj nie mam w ogóle energii na nic. Jestem jak mój kot gdzie przysiądę tam przysypiam haha.
Ja tez, za to moje ciśnienie najniższe 134/93 najwyższe 153/101 masakra nie wiem co mam o tym myśleć, może taki dzień, pogoda, zobaczymy co jutro będzie... nie chce rodzic z takim ciśnieniem :(

Jaka duża już jest :))
Dziekuje :*
Ja dziś kupiłam w Castoramie nad łóżeczko sowy :pZobacz załącznik 886898
Sliczne ❤ zobacz jak moja reaguje na sowy hyhy IMAG5699.jpg jak zahipnotyzowana [emoji23]
Pewnie nie mylne. Moja też już się zmieniła i podrosła w ciągu tych prawie dwoch tygodni. :) Na przewijaku mam wypisane cm. Jutro ja położę i zmierze ile podrosła :D teraz sobie przypomniałam , że mam taki bajer na lozeczku :D
Hyhyhy ty masz bajer :D a ja (w zasadzie maz) mam metra murarskiego :D [emoji23][emoji23]

Załączniki

• IMAG5699.jpg
    IMAG5699.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 178
Wiecie co tak wam powiem że oglądam te cudne zdjęcia waszych malenstw i chyba jeszcze do mnie nie dochodzi że zaraz i mój wloczykij się pojawi i ja będę mieć takie puchate stworzonko. Serio dwa tygodnie temu miałam inne odczucia A teraz jakbym przestała wierzyć że on się w ogóle urodzi... to normalnie niewyobrażalne że chcąc nie chcąc powiedzmy w przeciągu tygodnia pojawi się ON i będzie pełnoprawnym członkiem rodziny;) może ja za mało na niego czekałam i za mało dbalam i wszystko na ostatni moment że takie odczucia... Sama nie wiem...
Przestan.. jak za malo.. slonce.. ty czekasz na niego 9 miesiecy ❤ zobaczysz ze maly zrobi wielkie wejscie smoka :D

Dziekuje :*

Sliczne ❤ zobacz jak moja reaguje na sowy hyhy Zobacz załącznik 886901 jak zahipnotyzowana [emoji23]

Hyhyhy ty masz bajer :D a ja (w zasadzie maz) mam metra murarskiego :D [emoji23][emoji23]

A wiesz , że się właśnie zorientowałam , że mi mózg zjadło. W życiu bym nie wpadła , że przecież mozna metrowka dziecko zmierzyć. Gdyby nie Ty to bym się głowiła ile ta moja mała ma już cm ...... Hahahahahahahhaha

Alicja tak obserwuje jednorożce :D

reklama

Załączniki

• 0657D391-6799-4A89-8964-0C593EDEDB76.jpeg
    0657D391-6799-4A89-8964-0C593EDEDB76.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 140
Do góry