reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Haha, chcialabym:D ale myślę,że zdążę Was poinformować,że jadę na porodowke:D

Jutro termin, może pójdzie co?:D

A Ty na kiedy masz termin kochana? Bo mi umknęło?

Powiem Wam że są dziś skurcze. Są bolace, ale nie jakoś strasznie. Mam wysoki próg bolu,ale z synem jak odeszły wody to skurcze były od razu co 3,4 min. Co prawda zjadłam przy nich obiad,ale wiedziałam że trzeba się zbierac:D
A czy Wy przy skurczach też mieliście brzuchu twarde jak skała od góry?
Trzymam kciuki kochana aby sie zaczelo w koncu ❤

reklama
No to Ciekawe ile u mnie będzie, bo mamy różnice porodu jednego dnia, ginekolodzy chyba tez się dobrali bo ja mam wizytę jutro :) odebrałam wyniki krwi i mam aż 6 pozycji na czerwono niby nieznacznie ale wszystko co dotyczy płytek krwi...
Z tego co pamiętam dzieciaczki szły podobnie z wagą od połówkowtych jakoś:) Moje chłopaki obaj z 39tc ważyli 3800 i 3500 a Izabelka zapowiada się na mniejszą i też z 39tc będzie. Grunt, żeby zdrowa. Dokupiłam dziś 2op pampersów 1 bo z chłopakami używałam po 3 op 88szt a jak ona będzie mniejsza to pewnie 1 pójdzie więcej.
Ja o dziwo w tej ciąży mam mam wzorowe wyniki każdy parametr w normie nawet hemoglobina 13,1. W poprzednich ciążach ciągle czegoś za malo, anemia.

Do góry