reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mnie znowu parte nie bolały. Bo przynajmniej skurcz mniej czułam , ale po prostu nie umiałam przeć. Parlam gardłem, ustami , nie wiem .. byłam zła na siebie i wykończona tym wszystkim..

Mnie bolało, dlatego też miałam szwy, bo popękało trochę tam w okolicach. Ja darlam się i krzyczałam, położne mnie uspokajały żeby nie marnować sił na darcie japki tylko na parcie małej :D

reklama
Plus klimatyzację

Jejuuuu :D krzywda jej się nie stała, była odpowiednio ubrana, klimatyzacji nawet czuc nie było, bo nie stać ich na taka super wiejąca jak to wy macie wyobrażenie i niejedna sąsiadka, która ma 4 wnuków i wychowała 2 synów mówi, ze najgorsze co może być to takie dmuchanie i chuchanie na maleństwo, później właśnie o wiele czesciej chorują przez takie traktowanie niż przez rozsądne podejście do różnych spraw. Wiadomo każdy robi jak chce ze swoim dzieckiem :) ja wiem, ze robię prawidłowo. Już wróciliśmy po 2 h. Zakupy zrobione, nawet i ja sobie coś kupiłam ;) przysmaki dla pieska są, kosmetyki do mycia dla nas i teraz karmimy i przebieramy i śpimy. Później spacerek od 19-20:30 ;)

Ja po wizycie. Młoda waży 3kg przybrała 150g przez 10dni nie za dużo ale jest tendencja wzrostowa. Wszystko pozamykane, wody w normie, łożysko bez złogów, blizna na macicy po cc z zachowaną ciągłością.
No to Ciekawe ile u mnie będzie, bo mamy różnice porodu jednego dnia, ginekolodzy chyba tez się dobrali bo ja mam wizytę jutro :) odebrałam wyniki krwi i mam aż 6 pozycji na czerwono niby nieznacznie ale wszystko co dotyczy płytek krwi...

tak w pierwszej chwili patrzę na zdjęcie miniaturkę bez powiększania i myślalam, że to zdjęcie ze szpitala tego wózeczka co się dziecko w nim wozi, myślałam, że expresowo urodziłaś:)
Haha, chcialabym:D ale myślę,że zdążę Was poinformować,że jadę na porodowke:D

Jwszcze troche ❤
Jutro termin, może pójdzie co?:D

Hahaha jakbym siebie słyszała :D
A Ty na kiedy masz termin kochana? Bo mi umknęło?

Powiem Wam że są dziś skurcze. Są bolace, ale nie jakoś strasznie. Mam wysoki próg bolu,ale z synem jak odeszły wody to skurcze były od razu co 3,4 min. Co prawda zjadłam przy nich obiad,ale wiedziałam że trzeba się zbierac:D
A czy Wy przy skurczach też mieliście brzuchu twarde jak skała od góry?

reklama
Do góry