reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Juz tak mam niestety.. jesli chodzi o dzieci.. o siebie nie ale o dzieci :(
Jesli chodzi o badania przesiewowe bo tym pewnie sie martwisz to chyba wysyłają na twój adres do skrzynki a nie kaza odebrać w szpitalu . Moze zapomniałaś o jakiejs dokumentacji albo dopiero teraz przyszły wyniki czegos , co robili w szpitalu. Nie martw sie na zapas.

Jesli chodzi o badania przesiewowe bo tym pewnie sie martwisz to chyba wysyłają na twój adres do skrzynki a nie kaza odebrać w szpitalu . Moze zapomniałaś o jakiejs dokumentacji albo dopiero teraz przyszły wyniki czegos , co robili w szpitalu. Nie martw sie na zapas.
Tak mi sie wydaje ze to badania przesiewowe.. zobaczymy.. dzieki dziewczyny ;)

Dzieki ;) serio wpadam w panike jesli chodzi o zdrowie dzieci :/
Nie dziwię Ci się wogole ale musisz poczekać aż odbierzesz wyniki. Wydaje mi się że jeśli coś byłoby nie tak to wtedy by Cię wezwali z Mala. Pamiętam że nawet przy przesiewowych mówili w szpitalu że jeśli wszystko ok przyjdzie poczta a jeśli coś nie tak to będą dzwonić żeby się zgłosić z dzieckiem a tobie kazało odebrać wyniki a nie przychodzić z małą.

reklama
Też mi brakło body z krótkim rękawem [emoji33] a np spodnie na 56 ( mam chyba z 15 par ) leżą [emoji23][emoji57]Po tatusiu [emoji9][emoji9]
Swoją drogą ty to już pewnie rzygasz zdjęciami Olka więc śmiało pomijaj posty ze zdjęciami [emoji16][emoji16]
Nie, jest słodziutki więc można oglądać [emoji1]

Do góry