reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Odbiegnę od tematu porodów mam nadzieje ze wybaczycie :) chciałam zapytać o chrzciny - te z was ktore beda chrzcily dziecko to kiedy ? Od razu po porodzie ? Na jesień /zimę czy czekacie do wiosny ? Ja chyba poczekam na wiosne.

@Mikasa7 az tez sie wzruszyłam jak przeczytałam :) cos wspaniałego bardzo mocno trzymam za was kciuki !
Myślałam, żeby zrobić chrzciny we wrześniu albo na początku października.

reklama
My będziemy chrzcić, myślę ba jesień ok listopada albo może na święta w grudniu sama nie wiem jeszcze.

Powiedz, masz stresa przed jutrzejszą cc?
Tak mam :) jeszcze do mnie nie dociera to wszystko . Pomału dopakowuwuje rzeczy - najwiecej swoich bo dla siebie nic nie Spakowałam , zaczynam rozmyślać , czy jak mam byc na czczo to czy moge wziąć rano euthyrox czy nie moge .. zapomniałam dopytać .

Dzięki Kochana:* mi jeszcze brakuje takiej bliskości typowej,ale dziś rano to przelamaalam, więc wieczorem też się przytule. I mam nadzieję,że wszystko zacznie wracać do normy:D
Młoda dziś baaaaaaaardzo aktywna od samego rana,czy to jakiś znak?

My chcemy chrzcic w drugi Dzień Świąt Bożego Narodzenia. I połączyć imprezę z moja 30stka, w restauracji. Bo w domu nie mamy tyle miejsca.
Jak dobrze wejsc na forum i przeczytac ze u was coraz lepiej. Trzymam kciuki [emoji8][emoji8]

Odbiegnę od tematu porodów mam nadzieje ze wybaczycie :) chciałam zapytać o chrzciny - te z was ktore beda chrzcily dziecko to kiedy ? Od razu po porodzie ? Na jesień /zimę czy czekacie do wiosny ? Ja chyba poczekam na wiosne.
Na bym chyba chciała ochrzcić dziecko jak najszybciej, ale raczej w PL, a poki co nie wiem kiedy uda nam się do Polski wybrać :)

@Mikasa7 az tez sie wzruszyłam jak przeczytałam :) cos wspaniałego bardzo mocno trzymam za was kciuki !

Ja czekam na wiosnę czyli tak marzec/kwiecień, ale teściowa coś tam, ze ona to od razu szybko i nie czekali bla bla bla xd

Tak w ogóle to dzień dobry.

U nas dalej upal. Już jest 30st w cieniu.

Miksa, super że mąż się w końcu przełamał teraz już będzie tylko lepiej:)

Rudzielec, ja nastawiłam botwinkę. Z wczoraj został jeszcze gulasz to ugotuję kaszę i już.

Co do wychodzenia z noworodkiem ja będę wychodziła od razu praktycznie wszędzie no może do galerii nie bo po co. Z resztą dzieciaki z podwórka, przedszkola, szkoły przyniosą tyle zarazków, że szok:) nie da się tego uniknąć. Z pierwszym synem nie wychodziłam z miesiąc w miejsca typu galeria, kościół itp ale to moja mama mi tak nagadała tak samo jak to, żeby jeść tylko gotowane przy kp itp. Teraz jestem mądrzejsza haha

Dokładnie :) nie można dać się zwariować

My planujemy raczej na końcówkę wrzesnia lub poczatek października.

Dzięki Kochana:* mi jeszcze brakuje takiej bliskości typowej,ale dziś rano to przelamaalam, więc wieczorem też się przytule. I mam nadzieję,że wszystko zacznie wracać do normy:D
Młoda dziś baaaaaaaardzo aktywna od samego rana,czy to jakiś znak?

My chcemy chrzcic w drugi Dzień Świąt Bożego Narodzenia. I połączyć imprezę z moja 30stka, w restauracji. Bo w domu nie mamy tyle miejsca.
Dobre wiadomości:) Malymi kroczkami do przodu ku dobremu:):):)

@.rudzielec ja dzisiaj serwuję lazanię :D
Lazania wygrała :D a jutro będzie gulasz z kaszą gryczaną :D
Jeśli Mikołaj się urodzi w terminie to chcemy robić chrzciny 23 września, bo to jedyna niedziela września, w którą wszyscy będą :p moja Sis wraca z Tanzanii 19 września, a 28 września Szwagier jedzie na wesele do Katowic. Ewentualnie jeszcze początek października wchodzi w grę. Zobaczymy jak Nam się to ułoży jak się Mały urodzi :) Ale my raczej chcemy od razu, bo w naszym kościele w zimę jest baaaaaaardzo zimno, a do wiosny raczej nie chcemy czekać :)

reklama
Do góry