reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Odbiegnę od tematu porodów mam nadzieje ze wybaczycie :) chciałam zapytać o chrzciny - te z was ktore beda chrzcily dziecko to kiedy ? Od razu po porodzie ? Na jesień /zimę czy czekacie do wiosny ? Ja chyba poczekam na wiosne.

@Mikasa7 az tez sie wzruszyłam jak przeczytałam :) cos wspaniałego bardzo mocno trzymam za was kciuki !
Myślałam, żeby zrobić chrzciny we wrześniu albo na początku października.

reklama
My będziemy chrzcić, myślę ba jesień ok listopada albo może na święta w grudniu sama nie wiem jeszcze.

Powiedz, masz stresa przed jutrzejszą cc?
Tak mam :) jeszcze do mnie nie dociera to wszystko . Pomału dopakowuwuje rzeczy - najwiecej swoich bo dla siebie nic nie Spakowałam , zaczynam rozmyślać , czy jak mam byc na czczo to czy moge wziąć rano euthyrox czy nie moge .. zapomniałam dopytać .

Dzięki Kochana:* mi jeszcze brakuje takiej bliskości typowej,ale dziś rano to przelamaalam, więc wieczorem też się przytule. I mam nadzieję,że wszystko zacznie wracać do normy:D
Młoda dziś baaaaaaaardzo aktywna od samego rana,czy to jakiś znak?

My chcemy chrzcic w drugi Dzień Świąt Bożego Narodzenia. I połączyć imprezę z moja 30stka, w restauracji. Bo w domu nie mamy tyle miejsca.
Jak dobrze wejsc na forum i przeczytac ze u was coraz lepiej. Trzymam kciuki [emoji8][emoji8]

Odbiegnę od tematu porodów mam nadzieje ze wybaczycie :) chciałam zapytać o chrzciny - te z was ktore beda chrzcily dziecko to kiedy ? Od razu po porodzie ? Na jesień /zimę czy czekacie do wiosny ? Ja chyba poczekam na wiosne.
Na bym chyba chciała ochrzcić dziecko jak najszybciej, ale raczej w PL, a poki co nie wiem kiedy uda nam się do Polski wybrać :)

@Mikasa7 az tez sie wzruszyłam jak przeczytałam :) cos wspaniałego bardzo mocno trzymam za was kciuki !

Ja czekam na wiosnę czyli tak marzec/kwiecień, ale teściowa coś tam, ze ona to od razu szybko i nie czekali bla bla bla xd

Tak w ogóle to dzień dobry.

U nas dalej upal. Już jest 30st w cieniu.

Miksa, super że mąż się w końcu przełamał teraz już będzie tylko lepiej:)

Rudzielec, ja nastawiłam botwinkę. Z wczoraj został jeszcze gulasz to ugotuję kaszę i już.

Co do wychodzenia z noworodkiem ja będę wychodziła od razu praktycznie wszędzie no może do galerii nie bo po co. Z resztą dzieciaki z podwórka, przedszkola, szkoły przyniosą tyle zarazków, że szok:) nie da się tego uniknąć. Z pierwszym synem nie wychodziłam z miesiąc w miejsca typu galeria, kościół itp ale to moja mama mi tak nagadała tak samo jak to, żeby jeść tylko gotowane przy kp itp. Teraz jestem mądrzejsza haha

Dokładnie :) nie można dać się zwariować

My planujemy raczej na końcówkę wrzesnia lub poczatek października.

Dzięki Kochana:* mi jeszcze brakuje takiej bliskości typowej,ale dziś rano to przelamaalam, więc wieczorem też się przytule. I mam nadzieję,że wszystko zacznie wracać do normy:D
Młoda dziś baaaaaaaardzo aktywna od samego rana,czy to jakiś znak?

My chcemy chrzcic w drugi Dzień Świąt Bożego Narodzenia. I połączyć imprezę z moja 30stka, w restauracji. Bo w domu nie mamy tyle miejsca.
Dobre wiadomości:) Malymi kroczkami do przodu ku dobremu:):):)

@.rudzielec ja dzisiaj serwuję lazanię :D
Lazania wygrała :D a jutro będzie gulasz z kaszą gryczaną :D
Jeśli Mikołaj się urodzi w terminie to chcemy robić chrzciny 23 września, bo to jedyna niedziela września, w którą wszyscy będą :p moja Sis wraca z Tanzanii 19 września, a 28 września Szwagier jedzie na wesele do Katowic. Ewentualnie jeszcze początek października wchodzi w grę. Zobaczymy jak Nam się to ułoży jak się Mały urodzi :) Ale my raczej chcemy od razu, bo w naszym kościele w zimę jest baaaaaaardzo zimno, a do wiosny raczej nie chcemy czekać :)

reklama
Do góry