reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja się dopiero zwlekłam z łóżka, śpię jak mops w tej ciąży tylko 1raz idę na siku ok 6.00. Dzieci też dlugo śpią więc korzystam.
Mąż ma przywieźć dziś wózek i kołyskę z garażu to popiorę, ladna pogoda to zaraz wyschnie. Czym myłyście gondolę? Środek sie ściąga to wrzucę do pralki ale tą gorę to nie wiem czym uprać?

U mnie dziś pochmurno ale nadal gorąco.. Udało mi się przespać prawie całą noc :)
Od wczorajszej wizyty czuję ucisk w krzyżu i ciągłą potrzebę wizyt w wc i jak się już zbiorę to leci kilka kropel [emoji14]
Dziwnie się czuję z tym że niby mój termin z nieregularnej miesiączki był na 3 sierpnia a jeżeli trzeba będzie u mnie wywoływać poród to mam się zgłosić 30 sierpnia...
Ale nie chce tego bo mój ma urlop od 18 sierpnia i marzy mi się data na urodzenie 16 sierpień :)
Ja tez coraz częściej chodzę do wc :) ciekawe kiedy na nas przyjdzie czas;) najgorsze jest to czekanie..

reklama
U mnie dziś pochmurno ale nadal gorąco.. Udało mi się przespać prawie całą noc :)
Od wczorajszej wizyty czuję ucisk w krzyżu i ciągłą potrzebę wizyt w wc i jak się już zbiorę to leci kilka kropel :p
Dziwnie się czuję z tym że niby mój termin z nieregularnej miesiączki był na 3 sierpnia a jeżeli trzeba będzie u mnie wywoływać poród to mam się zgłosić 30 sierpnia...
Ale nie chce tego bo mój ma urlop od 18 sierpnia i marzy mi się data na urodzenie 16 sierpień :)
No to niezle przesunięcie - prawie o miesiąc . Mi sie cos wydaje , ze urodzisz do połowy miesiąca czyli cos pomiędzy . Mi tez ostatnie usg wg wymiarów przesunęło z 10 dni termin , ze niby 30 sierpnia - to juz w ogóle inny znak zodiaku jakby co :)

Do góry