reklama
Jak słodko jej plecy i pupka są jak twoja dlońMy tak wypoczywamy [emoji173]️
Nie mogę się napatrzec jaka ona malutka [emoji33]
Ale już nadrabia ciałka [emoji7]Zobacz załącznik 885936
Nawet mniejsze [emoji33][emoji23]Jak słodko jej plecy i pupka są jak twoja dloń
madziula92
Fanka BB :)
Jaka ona słodka jest, taka kruszynka :*My tak wypoczywamy [emoji173]️
Nie mogę się napatrzec jaka ona malutka [emoji33]
Ale już nadrabia ciałka [emoji7]Zobacz załącznik 885936
MalinaMalina
Prawda, że pięknieOoo widzę że takie samo imię jak u mnie
To teraz trzymam kciuki, żeby poszło szybko! :*Witam się w dniu mojego terminu ale los jest przewrotny. Gdyby ktoś mi powiedział że się dokulam do takiego momentu to bym nie uwierzyła
Ja się dopiero zwlekłam z łóżka, śpię jak mops w tej ciąży tylko 1raz idę na siku ok 6.00. Dzieci też dlugo śpią więc korzystam.
Mąż ma przywieźć dziś wózek i kołyskę z garażu to popiorę, ladna pogoda to zaraz wyschnie. Czym myłyście gondolę? Środek sie ściąga to wrzucę do pralki ale tą gorę to nie wiem czym uprać?
Mąż ma przywieźć dziś wózek i kołyskę z garażu to popiorę, ladna pogoda to zaraz wyschnie. Czym myłyście gondolę? Środek sie ściąga to wrzucę do pralki ale tą gorę to nie wiem czym uprać?
madziula92
Ja tez coraz częściej chodzę do wc ciekawe kiedy na nas przyjdzie czas najgorsze jest to czekanie..U mnie dziś pochmurno ale nadal gorąco.. Udało mi się przespać prawie całą noc
Od wczorajszej wizyty czuję ucisk w krzyżu i ciągłą potrzebę wizyt w wc i jak się już zbiorę to leci kilka kropel [emoji14]
Dziwnie się czuję z tym że niby mój termin z nieregularnej miesiączki był na 3 sierpnia a jeżeli trzeba będzie u mnie wywoływać poród to mam się zgłosić 30 sierpnia...
Ale nie chce tego bo mój ma urlop od 18 sierpnia i marzy mi się data na urodzenie 16 sierpień
reklama
Gienio
No to niezle przesunięcie - prawie o miesiąc . Mi sie cos wydaje , ze urodzisz do połowy miesiąca czyli cos pomiędzy . Mi tez ostatnie usg wg wymiarów przesunęło z 10 dni termin , ze niby 30 sierpnia - to juz w ogóle inny znak zodiaku jakby coU mnie dziś pochmurno ale nadal gorąco.. Udało mi się przespać prawie całą noc
Od wczorajszej wizyty czuję ucisk w krzyżu i ciągłą potrzebę wizyt w wc i jak się już zbiorę to leci kilka kropel
Dziwnie się czuję z tym że niby mój termin z nieregularnej miesiączki był na 3 sierpnia a jeżeli trzeba będzie u mnie wywoływać poród to mam się zgłosić 30 sierpnia...
Ale nie chce tego bo mój ma urlop od 18 sierpnia i marzy mi się data na urodzenie 16 sierpień