reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Powiem ci , ze i ja mam jakis korek - wczoraj leciało a dzis sie chce a nie mozna - chyba czas na kawę z mlekiem to mnie pogoni :-) moze to od żelaza ? Bierzesz w tabletkach ?
Nie biorę. Biorę ogólne witaminy +dla. Już długo mam takie zaparcia, no Dramat... raz lepiej raz gorzej.
Weź może jakiś probiotyk? Mnie mega pomogły[emoji4] biorę codziennie i jest ok.
Hmmm to chyba wezmę dziś, dzieki:) wszystkiego będę próbować.
Kawa z mlekiem już też nie dziala;(;(

reklama
Dziewczyny, już naprawdę niedługo[emoji4] Wierzę, że was wszystko już męczy[emoji4] pogoda chyba najbardziej. Mnie też zostało do terminu niewiele...5 dni?[emoji4] co ma być to będzie[emoji16] skurcze, które mnie męczą są na chwilę obecną do przeżycia (ale wcześniej też bywały) więc to jeszcze nie to, czop mi odchodzi od kilku dni. Teraz jeszcze od wczoraj mam lekkie plamienie. Z małym wszystko ok, więc tylko czekam aż się zdecyduje[emoji16] Na razie planuje sobie tydzień, jakby gdyby nic[emoji16] Dzisiaj nawet umówiłam się z koleżankami znowu[emoji16] relaks mi się na pewno przyda[emoji16] trzymam kciuki za Was wszystkie[emoji16]
Aniu, jakie pozytywne nastawienie:) super:) miłego dnia:)

Nie biorę. Biorę ogólne witaminy +dla. Już długo mam takie zaparcia, no Dramat... raz lepiej raz gorzej.

Hmmm to chyba wezmę dziś, dzieki:) wszystkiego będę próbować.
Kawa z mlekiem już też nie dziala;(;(
A mozs to nie chęć zrobienia dwojeczki a juz skurcze ? Ciekawe co wykaże badanie - daj znać , bo to moze nie to co myslisz :)

Ostatnia edycja:
Hejka, u mnie od wczoraj czop z nitkami krwi, w nocy nie mogłam spac od 2 już.. usnelam chyba koło 6 na godzinę, ciagle mnie mdlilo i chciało mi sie 2ke, skurczy brak :/ mam dzisiaj taki skwaszony humor ze szok :/ jestem już zmęczona, zazdroszczę osoba które bierze z zaskoczenia [emoji25]

U mnie dziś pochmurno ale nadal gorąco.. Udało mi się przespać prawie całą noc :)
Od wczorajszej wizyty czuję ucisk w krzyżu i ciągłą potrzebę wizyt w wc i jak się już zbiorę to leci kilka kropel :p
Dziwnie się czuję z tym że niby mój termin z nieregularnej miesiączki był na 3 sierpnia a jeżeli trzeba będzie u mnie wywoływać poród to mam się zgłosić 30 sierpnia...
Ale nie chce tego bo mój ma urlop od 18 sierpnia i marzy mi się data na urodzenie 16 sierpień :)

Hejka, u mnie od wczoraj czop z nitkami krwi, w nocy nie mogłam spac od 2 już.. usnelam chyba koło 6 na godzinę, ciagle mnie mdlilo i chciało mi sie 2ke, skurczy brak :/ mam dzisiaj taki skwaszony humor ze szok :/ jestem już zmęczona, zazdroszczę osoba które bierze z zaskoczenia [emoji25]
U mnie dziś pochmurno ale nadal gorąco.. Udało mi się przespać prawie całą noc :)
Od wczorajszej wizyty czuję ucisk w krzyżu i ciągłą potrzebę wizyt w wc i jak się już zbiorę to leci kilka kropel [emoji14]
Dziwnie się czuję z tym że niby mój termin z nieregularnej miesiączki był na 3 sierpnia a jeżeli trzeba będzie u mnie wywoływać poród to mam się zgłosić 30 sierpnia...
Ale nie chce tego bo mój ma urlop od 18 sierpnia i marzy mi się data na urodzenie 16 sierpień :)
Dziewczyny trzymam kciuki żeby jak najszybciej Was wzięło :*
Szybkie akcje bez meczarni :*

reklama
My tak wypoczywamy [emoji173]️
Nie mogę się napatrzec jaka ona malutka [emoji33]
Ale już nadrabia ciałka [emoji7]
IMG_20180808_095121_583.jpg

Załączniki

• IMG_20180808_095121_583.jpg
    IMG_20180808_095121_583.jpg
    71,8 KB · Wyświetleń: 341
Do góry