reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To faktycznie Ci zeszło ładnie. Ja mam jeszcze piłeczkę małą ale to dopiero doba po. Boli mnie bardzo brzuch jak macica się obkurcza. Najgorzej przy karmieniu. Wczoraj musiałam 2 razy wziąć przeciwbólowy bo nie wyrabiałam. Zobaczymy czy dzisiaj też tak będzie. Na razie jest znośnie.
TeZ brałam paracetamol bo się zwijalam z bólu. Bol jak przy skurczach prawie. Po wyjściu ze szpitala już było lepiej. Teraz tylko kręgosłup boli strasznie

reklama
Już bliżej jak dalej :) No i tak jak dziewczyny piszą do 13.08 jeszcze trochę czasu zostało, więc może akurat coś się wcześniej rozkręci :D Będę trzymała kciuki :*

Super, że masz już Synka przy sobie i super, że jest taki grzeczniutki <3 Obyście jutro wyszli do domu :D

Ależ słodki uśmiech na tym drugim zdjęciu :) No taka śliczniutka księżniczka <3

A mnie się wydaje, że za chwilę i Ty będziesz tuliła Córeczkę :) Te częste wizyty w toalecie może oczyszczają organizm :D

Mi się wydaje, że od niedzieli czop mi odchodzi, ale nie jestem pewna, bo wyleciał mi taki jakby glutowaty pasek śluzu bialo-żółty i w poniedziałek i wczoraj też. Tylko nie wiem czy to czop czy to taki śluz i chyba brzuch mi się zaczął obniżać. Ale nie wiem czy już sobie nie wmawiam, bo brzuch mi się opiera na udach jak siedzę na kibelku albo na krześle i nie wiem czy wcześniej też tak było czy nie
emoji23.png
i niby w lusterku nie widzę różnicy, a czuje że jest niżej i jak patrze od góry to też chyba wydaje mi się, że jest niżej :p

Byłam dziś na krwi, po 16 ide po wyniki. U nas na dziś zapowiadają 29 stopni, a odczuwalna ma być 34... Chyba zemrę w ten skwar! Czekam już na ochłodzenie, w weekend ma być poniżej 30, a od poniedziałku po 25, więc super pogoda :D

I apka dziś mówi, że 2 tygodnie do wielkiego finału :D
Tylko u mnie ten czop nie zaczął nawet odchodzić - jakies nitki co miałam to raczej żółt o beżowe , taki krem bez żadnej krwi . Jedyna krew jaka mam to jak sie gole na oślep maszynka i sie tam zatne ;-p

U ciebie tez juz bliziutko :)

Przepraszam bardzo, ja też się zapisuję na ten tydzien, najlepiej na dziś! Ale najpierw chce się wyproznic!!!!!!!!!
Powiem ci , ze i ja mam jakis korek - wczoraj leciało a dzis sie chce a nie mozna - chyba czas na kawę z mlekiem to mnie pogoni :-) moze to od żelaza ? Bierzesz w tabletkach ?

W końcu wróciły na palca [emoji173]️ na styk, ale byłam w stanie założyć i zdjąć [emoji23]Zobacz załącznik 885931
No ładnie[emoji16] mnie na szczęście ominęło puchnięcie i nadal chodzę w pierścionku i obrączce[emoji16] i nawet fajnie, bo bez paznokci czułabym się "nago"[emoji23][emoji16]
No tak i @Anulaa88 jest juz na ten tydzień zapisana ;) to co rodzimy razem w piątek ?;)
Mój mąż się śmieje , że dziecko wie co robi i wyjdzie w rocznicę ślubu[emoji16] czyli 13.08. Wtedy na pewno przenigdy nie zapomni o rocznicy ślubu[emoji16][emoji23][emoji23][emoji23]

No ładnie[emoji16] mnie na szczęście ominęło puchnięcie i nadal chodzę w pierścionku i obrączce[emoji16] i nawet fajnie, bo bez paznokci czułabym się "nago"[emoji23][emoji16]Mój mąż się śmieje , że dziecko wie co robi i wyjdzie w rocznicę ślubu[emoji16] czyli 13.08. Wtedy na pewno przenigdy nie zapomni o rocznicy ślubu[emoji16][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja mam sama baze na paznokciach. Żeby było widać płytkę. Nikt w szpitalu się nie czepiał :D

reklama
Do góry