reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@Bajunia gratulacje :) super że się tak rozkrecilo :)

@miloscwczasachpopkultury fajnie że Was tak szybciutko do domu puścili. Nie martw się tym że bolą sutki to normalne muszą się zahartować. Smaruj sobie je swoim mleczkiem to najlepsza maść :) i nie dopuszczają żeby były twarde tylko ściągaj do miękkości ale nie więcej bo sobie podkrecisz laktację.

reklama
Dziewczyny mamy spóźniony prezent na rocznicę ☺
Piotruś urodził się o 2:50 ☺ 55 cm 3550g
Wszystko dobrze. Pojadł cyca i teraz śpi już z pół godziny. Mnie bardzo boli brzuch teraz. Poród masakra. Z córką było 100 razy lepiej. Płakałam i prosiłam o cc. Już więcej dzieci nie planuję☺hehe
Ale słodki jest. Darł się przy kąpaniu tylko. Zassał cyca od razu. A ja nie mam siły. Jestem padnięta..
Gratulacje @Bajunia , super, że juz jestes po. Ładna waga malucha.

Wszystko dobrze. Pojadł cyca i teraz śpi już z pół godziny. Mnie bardzo boli brzuch teraz. Poród masakra. Z córką było 100 razy lepiej. Płakałam i prosiłam o cc. Już więcej dzieci nie planuję☺hehe
Ale słodki jest. Darł się przy kąpaniu tylko. Zassał cyca od razu. A ja nie mam siły. Jestem padnięta..

Gratulacje :) :*

Gratuluję , dużo zdrowia dla Was i szybkowgo powrotu do domku :* ;)

Dziewczyny mamy spóźniony prezent na rocznicę [emoji5]
Piotruś urodził się o 2:50 [emoji5] 55 cm 3550g
Wszystko dobrze. Pojadł cyca i teraz śpi już z pół godziny. Mnie bardzo boli brzuch teraz. Poród masakra. Z córką było 100 razy lepiej. Płakałam i prosiłam o cc. Już więcej dzieci nie planuję[emoji5]hehe
No gratulacje!!![emoji16] wiedziałam, że rano zobaczymy taką wiadomość[emoji16] kawał chłopa [emoji7][emoji7] odpoczywaj!

reklama
Dziewczyny po SN. Jak pielegnowac krocze żeby szybciej do siebie doszło i dało się chociaż usiąść albo położyć bez bólu :( te saszetki tantum rosa to rozpuścić z zwykłej wodzie z kranu zimnej/cieplej i jak dalej? Bo tak to od porodu tylko woda się przeplukiwalam szybko pod prysznicem i żadnego nawet nie używałam środka typu do higieny intymniej bo bałabym się ze zaboli jak tylko dotknę tam..
aha i szwy to muszę jechać po jakims czasie ściągnąć tam do szpitala czy jak?
A nie powiedzieli ci czy sa rozpuszczalne szwy czy zwykle? Ja mam rozpuszczalne ;) myje preparatem z kora debu i psikam octeniseptem ;)

Do góry