I słusznie. KorzystajPowiem Ci tak nie bierz tak bardzo do glowy, tego gadania o malutkim dziecku. Mi też wszyscy mówią, ze dzieciak mały i brzuch mały, ale lekarz do którego chodzę prywatnie (jeden z lepszych w moim miescie) już na początku mnie uspokajał że tak może być. Ale najważniejsze, ze dzieciak się dobrze rozwija i że przybiera na wadze. A hipotrofia tak jak pisała Kasia jest wtedy gdy dzieciak donoszony na masę urodzeniową poniżej 2500g więc głową do góry i trochę wyluzj. Choć wiem że to nie łatwo, bo dla mnie każde usg to też stres o wagę Młodego No rośnie nam Kawaler [emoji16] pięknie a jak to ktoś kiedys powiedział szyjka musi się kiedyś skrócić, bo inaczej nici z porodu [emoji23] Teraz już taki czas
Ja dziś cały dzień lezakowalam, nawet obiadu nie robiłam [emoji12] na jutro plan taki sam [emoji2] ambitnie, ale korzystam póki jeszcze mogę [emoji4]
reklama
Nie wiem ale skoro masz już pokarm...ale by cię bolały. Rana ok, nie sączy się nic, nie puchnie?Cała jestem gorąca [emoji14] nie bolą :* zresztą tani pokarmu nie miałam jeszcze jakoś bardzo. Trochę z jednej piersi. Teraz mnie zalało to chyba za szybko na zapalenie piersi.
Paulana
Fanka BB :)
Nawet i 39 :/
Masz gorączkę? To najlepiej jedź gdzie trzeba bo najwyraźniej jest coś nie tak.
E
Ewka34
Gość
Jednak wychodze za pare dni.. mala ma zle wyniki i wdrozyli antybiotyk dozylnie.. gosciu twierdzi ze to przez okres okoloporodowy jakas bakteria sie wdarla.. teraz ma na raczce wenflon wbity a ja glupia rycze..
Anulaa88
A Ty możesz coś wziąć na zbicie?Cała jestem gorąca [emoji14] nie bolą :* zresztą tani pokarmu nie miałam jeszcze jakoś bardzo. Trochę z jednej piersi. Teraz mnie zalało to chyba za szybko na zapalenie piersi.
Anulaa88
O jejku[emoji852][emoji852][emoji852] biedna....Jednak wychodze za pare dni.. mala ma zle wyniki i wdrozyli antybiotyk dozylnie.. gosciu twierdzi ze to przez okres okoloporodowy jakas bakteria sie wdarla.. teraz ma na raczce wenflon wbity a ja glupia rycze..
Kasiula8989
Jednak wychodze za pare dni.. mala ma zle wyniki i wdrozyli antybiotyk dozylnie.. gosciu twierdzi ze to przez okres okoloporodowy jakas bakteria sie wdarla.. teraz ma na raczce wenflon wbity a ja glupia rycze..
Ojej biedactwo oby szybko wyniki się poprawiły!:*
Rana ok. Nigdzie nie puchnie. Nie ropieje. Nie jest cieplejsza.Nie wiem ale skoro masz już pokarm...ale by cię bolały. Rana ok, nie sączy się nic, nie puchnie?
Zobaczymy jutro. Jeśli to przegrzanie to jutro będzie lepiej. Teraz z jednej strony żałuję że tak szybko wyszłam ze szpitala. Bo byłam cały czas z Mają. A teraz w razie czego co? Lipa
reklama
Gienio
Podobno 2900 GRozumiem jak się czujesz jak ci tak mówią ale jedne dzieci donoszone ważą 2500a inne 4500 albo i więcej i jest ok. Tyle, że lekarze powiedzą, że małe dziecko i to wszystko, nie wyjaśnią, nie wytłumacząa ty zachodzisz w głowę dlaczego. Ty ile ważyłaś jak się urodziłaś?