reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Powiem Ci tak nie bierz tak bardzo do glowy, tego gadania o malutkim dziecku. Mi też wszyscy mówią, ze dzieciak mały i brzuch mały, ale lekarz do którego chodzę prywatnie (jeden z lepszych w moim miescie) już na początku mnie uspokajał że tak może być. Ale najważniejsze, ze dzieciak się dobrze rozwija i że przybiera na wadze. A hipotrofia tak jak pisała Kasia jest wtedy gdy dzieciak donoszony na masę urodzeniową poniżej 2500g ;) więc głową do góry i trochę wyluzj. Choć wiem że to nie łatwo, bo dla mnie każde usg to też stres o wagę Młodego ;)No rośnie nam Kawaler [emoji16] pięknie :D a jak to ktoś kiedys powiedział szyjka musi się kiedyś skrócić, bo inaczej nici z porodu [emoji23] Teraz już taki czas :)

Ja dziś cały dzień lezakowalam, nawet obiadu nie robiłam [emoji12] na jutro plan taki sam [emoji2] ambitnie, ale korzystam póki jeszcze mogę [emoji4]
I słusznie. Korzystaj:)

reklama
Jednak wychodze za pare dni.. mala ma zle wyniki i wdrozyli antybiotyk dozylnie.. gosciu twierdzi ze to przez okres okoloporodowy jakas bakteria sie wdarla.. teraz ma na raczce wenflon wbity :( a ja glupia rycze.. :(

Nie wiem ale skoro masz już pokarm...ale by cię bolały. Rana ok, nie sączy się nic, nie puchnie?
Rana ok. Nigdzie nie puchnie. Nie ropieje. Nie jest cieplejsza.
Zobaczymy jutro. Jeśli to przegrzanie to jutro będzie lepiej. Teraz z jednej strony żałuję że tak szybko wyszłam ze szpitala. Bo byłam cały czas z Mają. A teraz w razie czego co? Lipa

reklama
Do góry