MalinaMalina
Fanka BB :)
Gratulacje kochana. Wszystkigo dobregoMichalinka Gaja ur.29.07 waga 3300 sn godz. 9.15
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje kochana. Wszystkigo dobregoMichalinka Gaja ur.29.07 waga 3300 sn godz. 9.15
Gratulacje☺Michalinka Gaja ur.29.07 waga 3300 sn godz. 9.15
Michalinka Gaja ur.29.07 waga 3300 sn godz. 9.15
Dwa tyg?! O ludu...oby moj syn nie miał takich oporów...Hej. Dwa dni to jeszcze nic. Ja leżę na sali z dziewczyną która pierwsze dziecko urodziła 2 tyg po terminie. [emoji5] wiadomo , że jak już termin minie to zaczynają się nerwy. A jak się czujesz? Na ktg chodzisz?
Ja pierwszego synka urodzilam w 37tc z kawakiem. Teraz mlody tez pchal się szybciej na swiat i nie wrozyli mi dlugiej ciazy, a tu niespodzianka.Wiem jakie to jest frustrujace być po terminie i czekać na dzidzie bo obydwie ciąże przenosilam o tydzień. Głowa do góry jeszcze chwila.... teraz też się nie nastawiam na poród w terminie bo już po naszych dziewczynach widzę że na dobre to nie wychodzi.
Tak i pytania typu " jeszcze się kulasz"? Zabilabym wtedy
Super gratulacje!!!Michalinka Gaja ur.29.07 waga 3300 sn godz. 9.15
Jesli nic się nie zmieni do srody kiedy bedzie nastepne ktg to dostane skierowanie...Wierzę Ci, że jesteś już zmęczona psychicznie. Ja mam do terminu jeszcze 4 dni, a też jestem już zmęczona i czasami wkurzona, że nic się nie dzieje konkretnego. Tzn dzieje się, bóle, skurcze itp, ale nic się nie rozwija. Więc 2 dni po terminie tym bardziej Ci wierzę. Pocieszyć można się tylko tym, że jeszcze max kilka dni i zobaczysz maleństwo Kiedy masz iść na wywołanie?