reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jak kiedyś pisalyscie o bawari to nie wiedziałam że faktycznie taka dobra. W smaku prawie jak prawdziwe piwko. Polecam
IMG_20180717_202439.jpg

Załączniki

• IMG_20180717_202439.jpg
    IMG_20180717_202439.jpg
    134,3 KB · Wyświetleń: 378
Ale uwierz mi że i tak nie mówię wszystkiego co myślę bo wiem że niektóre uznały by to jako moje zdanie , a niektóre zaczęły by się kłócić że nie mam racji i nie moja sprawa ( choć uważam że jeśli ktoś tutaj coś pisze to można o tym mówić.. inaczej by nie pisał [emoji23] ) A on pewnie od początku nie zwracał ci na to uwagi nie ? [emoji39] Bo zauważyłam że jeśli kobieta tak wisi na facecie to on nic nie mówi , jak jest zazdrosna to na początku facet mówi że on to nawet nie chce wychodzić.. a po paru latach się łamie i buntuje i jak już ściągnie się różowe okulary ( tekst vanili120 ) to nagle okazuje się że facet chciał mieć swoje życie, robić względnie co chce ale nie chciał się narażać [emoji39] takie mam obserwacje ale pewnie są też faceci domownicy co serio chcą siedzieć w domu Tez chce do Berlina na koncert [emoji52] na jaki kolwiek [emoji53]Pytałam położnej . Tylko że na moim przykładzie mogę ci powiedzieć.
Ja łapie bakterie i grzyby łatwo , przed ciążą także nawet po stosunku ( mój był badany nawet czy to nie on mnie zaraza ale nie )
Położna mówiła że jeżeli miałabym rodzić naturalnie to lepiej nie ryzykować i nie uprawiać seksu bo mogę złapać bakterie i żeby dziecka przy porodzie nie zarazić. Tylko tak jak mówię to indywidualna sprawa bo ja łatwo łapie świństwa .
I tak w sumie mogę się kochać bo mam mieć cesarskie cięcie a wtedy niby nie zaraza się maleństwa
Tak, Twoje obserwacje u mnie się sprawdzily:p i mam nadzieję,że ten spokój który w sobie znalazłam, pozostanie że mną na dluzej:D że jak przyjdzie i zapyta,czy może wyjść na piwo czy np poinformuje że jedzie w delegacje,a stamtąd zadzwoni,że wychodzą wieczorem na miasto,że będę umiała po prostu być miła. Tak jak być powinno:):):) wiadomo,że będą gorsze dni i będę zadowolona jak zdarzy się,że dwa razy w miesiącu wyjedzie na kilka dni,a ha sama w domu...Ale takie życie,taka praca. Trz4ba nauczyć się z tym żyć.
Teraz jest w sklepie i zadzwonił nawet zapytać czy będę jadła ogórki z chilli:D

Przepraszam,że Was wystraszylam z tym dużym dzieckiem:D jutro z rana mam pierwsze ktg i wizytę to Was poinformuje,czy moja zagrożona ciąża będzie wcześniej rizwiazana:p w piątek kończę 37 tc z terminu USG

Ale uwierz mi że i tak nie mówię wszystkiego co myślę bo wiem że niektóre uznały by to jako moje zdanie , a niektóre zaczęły by się kłócić że nie mam racji i nie moja sprawa ( choć uważam że jeśli ktoś tutaj coś pisze to można o tym mówić.. inaczej by nie pisał [emoji23] ) A on pewnie od początku nie zwracał ci na to uwagi nie ? [emoji39] Bo zauważyłam że jeśli kobieta tak wisi na facecie to on nic nie mówi , jak jest zazdrosna to na początku facet mówi że on to nawet nie chce wychodzić.. a po paru latach się łamie i buntuje i jak już ściągnie się różowe okulary ( tekst vanili120 ) to nagle okazuje się że facet chciał mieć swoje życie, robić względnie co chce ale nie chciał się narażać [emoji39] takie mam obserwacje ale pewnie są też faceci domownicy co serio chcą siedzieć w domu Tez chce do Berlina na koncert [emoji52] na jaki kolwiek [emoji53]Pytałam położnej . Tylko że na moim przykładzie mogę ci powiedzieć.
Ja łapie bakterie i grzyby łatwo , przed ciążą także nawet po stosunku ( mój był badany nawet czy to nie on mnie zaraza ale nie )
Położna mówiła że jeżeli miałabym rodzić naturalnie to lepiej nie ryzykować i nie uprawiać seksu bo mogę złapać bakterie i żeby dziecka przy porodzie nie zarazić. Tylko tak jak mówię to indywidualna sprawa bo ja łatwo łapie świństwa .
I tak w sumie mogę się kochać bo mam mieć cesarskie cięcie a wtedy niby nie zaraza się maleństwa
Ja mam tak samo, z tym że czasami przemilczę jakiś temat na forum [emoji16][emoji16]

Chyba, że synek jeszcze jednak postanowi się obrócić na sam koniec [emoji16]

reklama
Do góry