oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Był obchód i powiedział lekarz albo jutro wyjdę albo juz porod.. jakoś tak dziwnie powiedział że sama już nie wiem .. po tym badaniu szyjki chyba sprawa poszła do przodu ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co to za koncert ?@karkula309 tez bym chętnie pojechała na ten koncert. To było moje marzenie.
Hahaha ale musisz mama chyba wózek zmienić, coś za mały się okazał [emoji16][emoji16][emoji16]Dziewczyny...urodziłam...jednak chłopczyk, 17 kg i 99 cm posmiejcie się to zaraz usunę zdjecie
Tak, Twoje obserwacje u mnie się sprawdzily i mam nadzieję,że ten spokój który w sobie znalazłam, pozostanie że mną na dluzej że jak przyjdzie i zapyta,czy może wyjść na piwo czy np poinformuje że jedzie w delegacje,a stamtąd zadzwoni,że wychodzą wieczorem na miasto,że będę umiała po prostu być miła. Tak jak być powinno wiadomo,że będą gorsze dni i będę zadowolona jak zdarzy się,że dwa razy w miesiącu wyjedzie na kilka dni,a ha sama w domu...Ale takie życie,taka praca. Trz4ba nauczyć się z tym żyć.Ale uwierz mi że i tak nie mówię wszystkiego co myślę bo wiem że niektóre uznały by to jako moje zdanie , a niektóre zaczęły by się kłócić że nie mam racji i nie moja sprawa ( choć uważam że jeśli ktoś tutaj coś pisze to można o tym mówić.. inaczej by nie pisał [emoji23] ) A on pewnie od początku nie zwracał ci na to uwagi nie ? [emoji39] Bo zauważyłam że jeśli kobieta tak wisi na facecie to on nic nie mówi , jak jest zazdrosna to na początku facet mówi że on to nawet nie chce wychodzić.. a po paru latach się łamie i buntuje i jak już ściągnie się różowe okulary ( tekst vanili120 ) to nagle okazuje się że facet chciał mieć swoje życie, robić względnie co chce ale nie chciał się narażać [emoji39] takie mam obserwacje ale pewnie są też faceci domownicy co serio chcą siedzieć w domu Tez chce do Berlina na koncert [emoji52] na jaki kolwiek [emoji53]Pytałam położnej . Tylko że na moim przykładzie mogę ci powiedzieć.
Ja łapie bakterie i grzyby łatwo , przed ciążą także nawet po stosunku ( mój był badany nawet czy to nie on mnie zaraza ale nie )
Położna mówiła że jeżeli miałabym rodzić naturalnie to lepiej nie ryzykować i nie uprawiać seksu bo mogę złapać bakterie i żeby dziecka przy porodzie nie zarazić. Tylko tak jak mówię to indywidualna sprawa bo ja łatwo łapie świństwa .
I tak w sumie mogę się kochać bo mam mieć cesarskie cięcie a wtedy niby nie zaraza się maleństwa
Ja mam tak samo, z tym że czasami przemilczę jakiś temat na forum [emoji16][emoji16]Ale uwierz mi że i tak nie mówię wszystkiego co myślę bo wiem że niektóre uznały by to jako moje zdanie , a niektóre zaczęły by się kłócić że nie mam racji i nie moja sprawa ( choć uważam że jeśli ktoś tutaj coś pisze to można o tym mówić.. inaczej by nie pisał [emoji23] ) A on pewnie od początku nie zwracał ci na to uwagi nie ? [emoji39] Bo zauważyłam że jeśli kobieta tak wisi na facecie to on nic nie mówi , jak jest zazdrosna to na początku facet mówi że on to nawet nie chce wychodzić.. a po paru latach się łamie i buntuje i jak już ściągnie się różowe okulary ( tekst vanili120 ) to nagle okazuje się że facet chciał mieć swoje życie, robić względnie co chce ale nie chciał się narażać [emoji39] takie mam obserwacje ale pewnie są też faceci domownicy co serio chcą siedzieć w domu Tez chce do Berlina na koncert [emoji52] na jaki kolwiek [emoji53]Pytałam położnej . Tylko że na moim przykładzie mogę ci powiedzieć.
Ja łapie bakterie i grzyby łatwo , przed ciążą także nawet po stosunku ( mój był badany nawet czy to nie on mnie zaraza ale nie )
Położna mówiła że jeżeli miałabym rodzić naturalnie to lepiej nie ryzykować i nie uprawiać seksu bo mogę złapać bakterie i żeby dziecka przy porodzie nie zarazić. Tylko tak jak mówię to indywidualna sprawa bo ja łatwo łapie świństwa .
I tak w sumie mogę się kochać bo mam mieć cesarskie cięcie a wtedy niby nie zaraza się maleństwa
Chyba, że synek jeszcze jednak postanowi się obrócić na sam koniec [emoji16]Ale uwierz mi że i tak nie mówię wszystkiego co myślę bo wiem że niektóre uznały by to jako moje zdanie , a niektóre zaczęły by się kłócić że nie mam racji i nie moja sprawa ( choć uważam że jeśli ktoś tutaj coś pisze to można o tym mówić.. inaczej by nie pisał [emoji23] ) A on pewnie od początku nie zwracał ci na to uwagi nie ? [emoji39] Bo zauważyłam że jeśli kobieta tak wisi na facecie to on nic nie mówi , jak jest zazdrosna to na początku facet mówi że on to nawet nie chce wychodzić.. a po paru latach się łamie i buntuje i jak już ściągnie się różowe okulary ( tekst vanili120 ) to nagle okazuje się że facet chciał mieć swoje życie, robić względnie co chce ale nie chciał się narażać [emoji39] takie mam obserwacje ale pewnie są też faceci domownicy co serio chcą siedzieć w domu Tez chce do Berlina na koncert [emoji52] na jaki kolwiek [emoji53]Pytałam położnej . Tylko że na moim przykładzie mogę ci powiedzieć.
Dziewczyny...urodziłam...jednak chłopczyk, 17 kg i 99 cm posmiejcie się to zaraz usunę zdjecie
No to tylko się cieszyć chybaBył obchód i powiedział lekarz albo jutro wyjdę albo juz porod.. jakoś tak dziwnie powiedział że sama już nie wiem .. po tym badaniu szyjki chyba sprawa poszła do przodu ..