Łomża też jest dobra 0. 0%Jak kiedyś pisalyscie o bawari to nie wiedziałam że faktycznie taka dobra. W smaku prawie jak prawdziwe piwko. Polecam Zobacz załącznik 878536
reklama
Lustysia
Fanka BB :)
U mnie ostatnio apetyt słabszy. Tzn chęci na jedzenie sa i to spore, ale jak przychodzi co do czego to jem mało i więcej nie mogę... Podobnie jak na początku ciazy, jem oczami ;P dziś zamowilam sobie wielkiego kotleta z frytkami cały talerz byl a nie wiem czy zjadłam 1/3 i już było po jedzeniu, frytek dosłownie pare zjadłam. Biedny mój mąż, zazwyczaj wszystko po mnie zjadaCzy ktoś też ma taki wzmożony apetyt jak ja?
Jadłabym i jadła..bez końca a dupa rośnie i brzuch też
Meml
Ed Scheeran. W tamtym roku kupiliśmy sobie bilety w prezencie urodzinowym.A co to za koncert ?
Kasiula8989
Lustysia
Ja tez gadam przez sen [emoji23] ale mój nie wie co albo nie chce wiedziećPrzypomniałaś mi że mój też raz coś mówił że źle sztukę zakładam [emoji16]
To chyba normalne . Moze my też czasem coś gadamy ? Ja w sumie to wiem , że na pewno
oliwiapatrycja
Tak za tydzień bym chciała urodzic nie mogę uwierzyć że to już tak nagle . Może ten lekarz się nie zna.. bo inny mnie badal niż ten co na obchodzie tak powiedziałNo to tylko się cieszyć chyba
Na tej sali co jestem co jakaś przyjdzie to zaraz idzie rodzić . Dzisiaj doszly 3 jedna poszla na CC w południe , jedna ma termin na 27 ta trzecia też i mają cewniki czy cos włożone , wysyp dzieci w tym szpitalu w lipcu , jak w fabryce
Anulaa88
Ja też nie raz do męża mówię, że nie musi się ukrywać od okularami bo i tak widzę[emoji23][emoji16]i że sama bym chciała mieć taki tyłek[emoji16][emoji4]Hyhyhy ja tez nie raz komentuje i go trykam,mowie zobacz jaka fajna.. albo jak sie ogladnie za jakas to mam zaciesz z niego [emoji14] tez nie jestem zazdrosna.. on tez nie.. tzn takie mamy dokazywanie sobie ale to dla smiechu bardziej [emoji14]
Nie mam juz kompleksow,moze doroslam a teraz w ciazy pomimo ze brzuch, czuje sie atrakcyjniejsza
Baa[emoji16]ja też chętnie bym czasami pograła[emoji16]@Anulaa88 Dobrze wiedzieć że nie tylko mój stary koń popierdziela na ps4
Uwielbiam szczere i bezpośrednie osoby[emoji16]Dlatego wielu osoba wydaje się nie miła, ale ja po prostu nie umiem dobierać tak słów żeby kogoś nie urazić jak ktoś przebywa ze mną dłużej, to rozumie że nie mówię tego po złości, tylko po prostu ciężko mi ładnie jest to ubrać w słowa. A do tego dochodzi jeszcze mój ton wypowiedzi, który też nie najlepiej brzmi no ale co zrobię jak nic nie zrobię. Albo się mnie rozumie albo nie.
Haha i ja tak mam[emoji16]czasami po prostu nie mam siły komentować, a czasami uważam że to nie ma sensu[emoji16] trzeba potrafić się z siebie śmiać i równie dobrze przyjmować krytykę[emoji106][emoji16]Ja mam tak samo, z tym że czasami przemilczę jakiś temat na forum [emoji16][emoji16]
Lustysia
Mniam mniam, jakie smakołykiUmów się z kimś gdzieś może z jakąś koleżanką ja np dzisiejsze południe spędziłam tak z koleżankami [emoji16]
Zobacz załącznik 878430
Masz możliwość go przymierzyć do samochodu przed zakupem? To jest dobry fotel ale do niewielu samochodów dobrze pasuje dlatego zdecydowanie polecam pojechać na przymiarki do specjalistycznego sklepu. Jeśli nie będzie dobrze pasował to kąty będą nieprawidłowe i głową bedzie opadać, a to jest złe. Nie wymyślam sobie tego tak o na poczekaniu, mój mąż się tym zajmuje zawodowo i często rozmawiamy o dopasowaniu fotelików. Jak coś to pytaj, mogę wyciągnąć od niego jakieś informacjeCo myślicie o foteliku CYBEX ATON ?
reklama
miloscwczasachpopkultury
No i mamy już 4 tyś postów [emoji5][emoji736][emoji736][emoji736]