reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Czy ktoś też ma taki wzmożony apetyt jak ja?
Jadłabym i jadła..bez końca a dupa rośnie i brzuch też :p
U mnie ostatnio apetyt słabszy. Tzn chęci na jedzenie sa i to spore, ale jak przychodzi co do czego to jem mało i więcej nie mogę... Podobnie jak na początku ciazy, jem oczami ;P dziś zamowilam sobie wielkiego kotleta z frytkami cały talerz byl :p a nie wiem czy zjadłam 1/3 i już było po jedzeniu, frytek dosłownie pare zjadłam. Biedny mój mąż, zazwyczaj wszystko po mnie zjada :p

No to tylko się cieszyć chyba :)
Tak za tydzień bym chciała urodzic nie mogę uwierzyć że to już tak nagle . Może ten lekarz się nie zna.. :D bo inny mnie badal niż ten co na obchodzie tak powiedział :)
Na tej sali co jestem co jakaś przyjdzie to zaraz idzie rodzić . Dzisiaj doszly 3 jedna poszla na CC w południe , jedna ma termin na 27 ta trzecia też i mają cewniki czy cos włożone , wysyp dzieci w tym szpitalu w lipcu , jak w fabryce :D

Hyhyhy ja tez nie raz komentuje i go trykam,mowie zobacz jaka fajna.. albo jak sie ogladnie za jakas to mam zaciesz z niego :D [emoji14] tez nie jestem zazdrosna.. on tez nie.. tzn takie mamy dokazywanie sobie ale to dla smiechu bardziej [emoji14]
Nie mam juz kompleksow,moze doroslam ;) a teraz w ciazy pomimo ze brzuch, czuje sie atrakcyjniejsza ;)
Ja też nie raz do męża mówię, że nie musi się ukrywać od okularami bo i tak widzę[emoji23][emoji16]i że sama bym chciała mieć taki tyłek[emoji16][emoji4]
@Anulaa88 Dobrze wiedzieć że nie tylko mój stary koń popierdziela na ps4 :-D
Baa[emoji16]ja też chętnie bym czasami pograła[emoji16]
Dlatego wielu osoba wydaje się nie miła, ale ja po prostu nie umiem dobierać tak słów żeby kogoś nie urazić :D jak ktoś przebywa ze mną dłużej, to rozumie że nie mówię tego po złości, tylko po prostu ciężko mi ładnie jest to ubrać w słowa. A do tego dochodzi jeszcze mój ton wypowiedzi, który też nie najlepiej brzmi :D no ale co zrobię jak nic nie zrobię. Albo się mnie rozumie albo nie.
Uwielbiam szczere i bezpośrednie osoby[emoji16]
Ja mam tak samo, z tym że czasami przemilczę jakiś temat na forum [emoji16][emoji16]
Haha i ja tak mam[emoji16]czasami po prostu nie mam siły komentować, a czasami uważam że to nie ma sensu[emoji16] trzeba potrafić się z siebie śmiać i równie dobrze przyjmować krytykę[emoji106][emoji16]

Co myślicie o foteliku CYBEX ATON ?
Masz możliwość go przymierzyć do samochodu przed zakupem? To jest dobry fotel ale do niewielu samochodów dobrze pasuje dlatego zdecydowanie polecam pojechać na przymiarki do specjalistycznego sklepu. Jeśli nie będzie dobrze pasował to kąty będą nieprawidłowe i głową bedzie opadać, a to jest złe. Nie wymyślam sobie tego tak o na poczekaniu, mój mąż się tym zajmuje zawodowo i często rozmawiamy o dopasowaniu fotelików. Jak coś to pytaj, mogę wyciągnąć od niego jakieś informacje ;)

reklama
Do góry