reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Booze wchodzę na fb a tam typiara dodała zdjęcie swojej wydzieliny z pochwy..pyta się czy to czop.. maaasakra czego to już te kobiety nie wrzucają do sieci. Aż zrobilam screena bo nie uwierzyłam. Mnie osobiście takie coś nie obrzydza, ale to jest lekka przesada :D :rolleyes: mało tego to wrzucila kobieta dwójki dzieci

Na tym forum na fb ja mam wrażenie, że one są jakieś upośledzone xd serio. Ciagle dodają posty typu : czy będziecie używać oliwki, czy wymaz gbs boli, czy mam duży brzuch, czy z pipy wyleciała mi sperma czy czop xd no litości.

Patrząc tutaj u nas na forum to jesteśmy serio normalne, ogarnięte i inteligentne :D

Szkoda, że w ocenie nie ma takiej ikonki jak "ja pierdl" albo obrazka buźki co się w czoło klepie z wrażenia, bo to co piszecie, to ja rozumiem jak jakaś gówniara w wieku 16 lat napisze, ale dorosłe baby?

reklama
Rośnie jak szalony przez ostatnie tygodnie :p

Super !:* Grzeczny chłopczyk :)

Mógłby zaczac schodzić niżej :D

Rennie ? :(

Ja odstawiłam razem z magnezem w poniedziałek i nic :( tyle , że dużo częściej brzuch twardnieje i dużo dłużej się to utrzymuje. Ale myślisz , że to odstawienie coś daje ?
Tzn ja biore lek na padaczke kochana, nie wiem jakie bedzie mial dzialanie bez luteiny np.. dlatego ta luteine bralam od poczatku,bo mialam tez niski progresteron w drugiej fazie cyklu ;)

Na tym forum na fb ja mam wrażenie, że one są jakieś upośledzone xd serio. Ciagle dodają posty typu : czy będziecie używać oliwki, czy wymaz gbs boli, czy mam duży brzuch, czy z pipy wyleciała mi sperma czy czop xd no litości.

Patrząc tutaj u nas na forum to jesteśmy serio normalne, ogarnięte i inteligentne :D
Albo się wstydzimy i ukrywamy ze swoją nie wiedzą [emoji23] hahahah

Szkoda, że w ocenie nie ma takiej ikonki jak "ja pierdl" albo obrazka buźki co się w czoło klepie z wrażenia, bo to co piszecie, to ja rozumiem jak jakaś gówniara w wieku 16 lat napisze, ale dorosłe baby?

No masakra. Ja już tam nie mogę xd jestem tylko dlatego żeby patrzeć na zdjęcia jak się urodzi jakieś maleństwo. Ale niektóre MADKI to szok i wspolczuje później maluchom i na bank po porodzie wypisuje się, bo skoro teraz zadają takie „mądre” pytania to już widze po porodzie.

„Ile wasze dziecko dziennie sra i sika?”
„Czy mam karmić dziecko jak płacze?”
„Co mam ubrać na spacer” hahah i tak w kółko xd

A widzicie mnie jak idę z taką meduzą na papierze do gienia i się pytam "co to?"
On by mnie w psychiatryku zamknął :D

No masakra. Ja już tam nie mogę xd jestem tylko dlatego żeby patrzeć na zdjęcia jak się urodzi jakieś maleństwo. Ale niektóre MADKI to szok i wspolczuje później maluchom i na bank po porodzie wypisuje się, bo skoro teraz zadają takie „mądre” pytania to już widze po porodzie.

„Ile wasze dziecko dziennie sra i sika?”
„Czy mam karmić dziecko jak płacze?”
„Co mam ubrać na spacer” hahah i tak w kółko xd
Za rok takie "mamusie" uważają się za wyrocznie od ciąży i macierzyństwa, a już w ogóle jak w drugiej ciąży są. Najgorszy typ człowieka na jaki można trafić.

Booze wchodzę na fb a tam typiara dodała zdjęcie swojej wydzieliny z pochwy..pyta się czy to czop.. maaasakra czego to już te kobiety nie wrzucają do sieci. Aż zrobilam screena bo nie uwierzyłam. Mnie osobiście takie coś nie obrzydza, ale to jest lekka przesada :D :rolleyes: mało tego to wrzucila kobieta dwójki dzieci
Żartujesz[emoji23][emoji23][emoji23] Nie mogłabym być tam[emoji23][emoji23]
Czego to ludzie nie wymyślą [emoji23]

reklama
Do góry