Anulaa88
Fanka BB :)
Jaka niespodzianka
No mega[emoji16] tym bardziej, że już od dawna była przygotowywana do cc[emoji4] Wszystko się może zdarzyćPewnie się zdziwiła jaka niespodzianka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaka niespodzianka
No mega[emoji16] tym bardziej, że już od dawna była przygotowywana do cc[emoji4] Wszystko się może zdarzyćPewnie się zdziwiła jaka niespodzianka
No mega[emoji16] tym bardziej, że już od dawna była przygotowywana do cc[emoji4] Wszystko się może zdarzyć
A chyba ma mieszane uczucia.... Bo już była przygotowana, że w poniedziałek urodzi[emoji4] A teraz mówi, że musi czekać[emoji16] w domu wszystko zaplanowane...opieka nad pozostałymi dziećmi też załatwiona, urlop męża..[emoji16]A jaka była jej reakcja? Zadowolona czy raczej zdenerwowana?
Ja przy corce od 7 miesiąca kupowalam Hipp Combiotik i uważam że super mleczko zero problemów z kupka brzuszkiem itp np moja nie mogła Babilonu bo strasznie twarde kupki miała ale wiadomo każde dziecie inne możesz na początek próbki kupić ja tak robiłam żeby nie wydawać na darmo kasyJa miałam nie kupować, ale ostatnio rozmawiałam z koleżanką i mówiła mi , że ona prawie mleka nie miała i dobrze, że kupiła sobie mm i butelkę wzięła do szpitala bo się przydało ja się zastanawiam nad Hipp Combiotik 1
A chyba ma mieszane uczucia.... Bo już była przygotowana, że w poniedziałek urodzi[emoji4] A teraz mówi, że musi czekać[emoji16] w domu wszystko zaplanowane...opieka nad pozostałymi dziećmi też załatwiona, urlop męża..[emoji16]
O kurde ja bym to sprawdziła na IP lub gdzieś u gina bo jesteś jeszcze daleko do porodu a tu czop odchodzi ????Od tyg pobolewają mnie lędźwie i podbrzusze dziś zauważyłam ze odszedł mi delikatnie czop służbowy, mój ginekolog jest do poniedziałku na urlopie i co mam robić? Czekać? Chyba nie zacznę rodzic? W niedziele wchodzę dopiero w 32 tydz, zaczynam się stresować...
Gbs coś koło 60-65 zł mocz ok 6 zł a morfologia 5-6 złDziewczynki ja wracam ze szpitala, bo chciałam się dowiedzieć trochę wiecej w sprawie wyboru pediatry dla córeczki i położnej już po porodzie, ale w sumie i tak nic się nie dowiedziałam oprócz tego, że to powinnam załatwiać w przychodni u lekarza rodzinnego także zrobiłam sobie spacerek po tym 30 stopniowym upale.. bo laboratorium tez do 15 było otwarte, a chciałam obliczyć ile krew, mocz i wymaz gbs kosztować będzie i czy przypadkiem jak zaniosę w poniedziałek to czy do 6 lipca się wyrobią z wynikami, bo na 9 lipca muszę je miec.
Wracam do domku i robię obiadek, bo głodna
Zadzwoniłam na izbę przyjęć okazuje się ze tylko Kopernika i Ujastek mogą mnie przyjąć bo mam za młoda ciąże, tam nie szło się dodzwonić, bo u nich zawsze młyn, wiec postanowiłam zadzwonić do swojego ginekologa na urlopie hehe, mam sprawdzać do niedzieli czy mi się nie nasilają skurcze i ewentualnie dzwonić w niedziele to się będziemy umawiać, stwierdził ze śmiało mogę do niego dzwonić, z tego wszystkiego aż mnie przestało wszystko bolec heh, ja się urodziłam w 34tyg wiec może to dziedziczne... najlepsze jest to ze nie pracuje, nie mam dzieci ani za dużych obowiązków, leżę i ze tak powiek kwicze i i tak złe, a byłam 2 tyg temu u ginekologa i było wszystko książkowoO kurde ja bym to sprawdziła na IP lub gdzieś u gina bo jesteś jeszcze daleko do porodu a tu czop odchodzi ????
O kurde ja bym to sprawdziła na IP lub gdzieś u gina bo jesteś jeszcze daleko do porodu a tu czop odchodzi ????
No właśnie, nie pomyślałam o niedzieli, to przemawia do wyobraźni
KochanaMoja corka robi dzis pierwszy raz nalesniki ❤
Ja jak poprosiłam to pielęgniarki przynosiły mi mleko dla małej. Przystawiać cały czas przystawiałam, ale pokarmu nie miałam. I raz na nocnej zmianie jedna pielęgniarka przy prośbie o mleczko kazała mi Przystawiać do piersi. Marta cały czas płakała, bo była głodna. W końcu kazałam jej zrobić te mleko i nie głodzić mi dziecka. Z wielką łachą zrobiła mi mleko. Na drugą noc widzę, że ma znowu dyżur i juz się przyłamalam, że będę walczyć o jedzenie dla córki. Ale przyszła do mnie i mnie przeprosiła. Powiedziała, że nie doczytała w karcie, o moim porodzie i braku mleka. Mówiła, że jak będę potrzebować mm to mam od razu dzwonić. I nie byli już więcej problemów.
Pewnie w szoku. Nastawiona na ten dzień a tu niespodzianka ale te dzieciaki nie przewidywalneZnajoma miała na poniedziałek wyznaczone cc (39tc) i co? Poszła dzisiaj na usg i mały się przekręcił[emoji16] czeka więc na poród sn[emoji16]