reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jestem w domku.. szyjka 1.5 cm rozwarcie 1 cm.. zalecenia luteina pod jezyk,globulki dopochwowe i aspargin .. tak szybko ucieklam ze szpitala ze szok hyhy.. recepty nie byly gotowe,zwolnienie i wypis itd to maz je odbierze po 20,wypis w czwartek do odbioru.. zwolnienie na miejscu wypisane :p mam duzo odpoczywac i lezec i nic nie robic ;)
No to super teraz tylko leżeć i pachnieć;)

Ja ciekawa jestem co u mnie wyszło z tej miękkiej szyjki. Niby się oszczędzam ale wiadomo jak jest.. moja położna mówi że jak miekka szyjka, dziecko coraz większe to w każdej chwili może się rozwarcie zrobić bo szyjka nie wytrzyma .. ale ty jeszcze ze dwa tygodnie , ja żebym trzy wytrzymała i będzie dobrze [emoji8] fajnie że masz te sterydy podane , czułabym się bezpieczniej gdybym miała [emoji39]
Dokladnie jak piszesz.. miekka szyjka ,krotka z rozwarciem.. dziecko napiera wiec wole nie chodzic... przeleze te dwa tyg ,dam rade ;) ty tez dasz :*

Zgrabnie wyglądasz :)
Już może tak dużo nie urośnie.. może w połowie lipca będziemy rodzić to już nie dużo zostało ;)

Dziękuje [emoji5][emoji56] ja mam wrażenie, że ten brzuch to już nie da rady żeby byl większy hah, nie wyobrażam sobie tego [emoji5]
I tak teściowa jest najlepsza, bo ciagle mówi, że ja to w ogóle nie mam brzuszka, że malutki itd xd

No dokładnie, już tak za 3 tyg mogłybyśmy zaczynać

@KatiNails chciałam się Ciebie coś spytać może wiesz, czy produkty kozie dostarczają tak samo wapnia jak te krowie? Lekarka dzisiaj zasugerowała żebym odstawiła krowie i kurze ale nie do końca wiem czy powinnam to robić teraz.
Tak :) o wapń nie musisz się martwić.
Ja uwielbiam kozie mleko. Jest bardzo zdrowe. Tylko ta cena ...
Kiedyś babcia miała kozy to ja byłam w raju...

reklama
Dziękuje [emoji5][emoji56] ja mam wrażenie, że ten brzuch to już nie da rady żeby byl większy hah, nie wyobrażam sobie tego [emoji5]
I tak teściowa jest najlepsza, bo ciagle mówi, że ja to w ogóle nie mam brzuszka, że malutki itd xd

No dokładnie, już tak za 3 tyg mogłybyśmy zaczynać
Ja to z babcia mojego faceta mam dopiero:D dla niej to w ogóle nic nie jem, by we mnie pchała i pchała, jak to mówi : jak już nie chcesz jeść to chociaż zrób to dla maluszka, siedzieć tez mi za dużo nie wolno, powinnam chodzić i chodzić, dobrze ze 200km dalej jest, bo by mnie umęczyła:D

Do góry