reklama
karkula309
Fanka BB :)
Ja już długo wiem że ludzie " na poziomie " mają z reguły mniej kultury i życzliwości niż ludzie właśnie mniej porządniPierwszy raz ktoś mnie przepuścił w kolejce w ciąży i wiecie kto... w osiedlowym odido taki osiedlowy, młody "pijaczek" a wydawałoby się, że więcej kultury mają ludzie tacy "porządni", zadbani, a tu pozory mylą
Vanilia120
Tak jak mówiłam u mnie dzisiaj naleśniki z serem i z truskawkami.
Coraz więcej mamusiek ma problemy z szyjka, masakra jakaś. Cieszcie się że dopiero od teraz macie się oszczędzać bo ja to jestem przykuta do łóżka od około 14 tygodnia, już nawet nie liczę.
Coraz więcej mamusiek ma problemy z szyjka, masakra jakaś. Cieszcie się że dopiero od teraz macie się oszczędzać bo ja to jestem przykuta do łóżka od około 14 tygodnia, już nawet nie liczę.
Załączniki
karkula309
Kochana mi problemy zaczęły się teraz z szyjka a i tak byłam przykuta do łóżka od 5 do 17 tygodnia i teraz znów się zaczyna [emoji4]Tak jak mówiłam u mnie dzisiaj naleśniki z serem i z truskawkami.
Dorota14
Zaangażowana w BB
No i zrobiłaś mi smaka jutro robie naleśniki z truskawkamiTak jak mówiłam u mnie dzisiaj naleśniki z serem i z truskawkami.
GorzkaPomarańcza
A mialyscie jakies objawy skracania sie szyjki? Twardnienie brzucha i ból to objawy? Dodalam sie do grupy sierpniowych mam na fb i tam tyle dziewczyn ma problem ze skracajaca sie szyjka, co chwile jakas ląduje w szpitalu:/ nie wiem czy dobrze, ze tam jestem, bo wczesniej nie wiedzialam, ze to taki czesty problem.
Chyba za duzo emocji ostatnio dostarcza mi jazda autem. Wczoraj baba z wozkiem wylazla mi spomiedzy aut, nawet nie popatrzyla w moja strone :/ jak jej zycie niemile to niech chociaz wozek w tyle zostawia a nie sobie droge toruje... dzisiaj mi rowerzysta wyjechal z pobocza echh :/
Chyba za duzo emocji ostatnio dostarcza mi jazda autem. Wczoraj baba z wozkiem wylazla mi spomiedzy aut, nawet nie popatrzyla w moja strone :/ jak jej zycie niemile to niech chociaz wozek w tyle zostawia a nie sobie droge toruje... dzisiaj mi rowerzysta wyjechal z pobocza echh :/
karkula309
Ja nie miałam i nie mam żadnych objawów. Nawet tych skurczy przepowiadających nie czujeA mialyscie jakies objawy skracania sie szyjki? Twardnienie brzucha i ból to objawy? Dodalam sie do grupy sierpniowych mam na fb i tam tyle dziewczyn ma problem ze skracajaca sie szyjka, co chwile jakas ląduje w szpitalu:/ nie wiem czy dobrze, ze tam jestem, bo wczesniej nie wiedzialam, ze to taki czesty problem.
Luiza.
A mialyscie jakies objawy skracania sie szyjki? Twardnienie brzucha i ból to objawy? Dodalam sie do grupy sierpniowych mam na fb i tam tyle dziewczyn ma problem ze skracajaca sie szyjka, co chwile jakas ląduje w szpitalu:/ nie wiem czy dobrze, ze tam jestem, bo wczesniej nie wiedzialam, ze to taki czesty problem.
Mnie tam z szyjką nic się nie dzieje. Na ostatniej wizycie, cyt. "twarda i mocno trzyma"
Czy się skraca? Nic o tym nie wiem.
Jakiekolwiek bóle? Nic o tym nie wiem, poza bólem krocza (ale to od marca mnie męczy), a ostatnio skurcze łydek.
Jedyne co mi coraz bardziej przeszkadza to moja mobilność, ruch to wyczyn, po głupim spacerze na plac zabaw i z powrotem czuję się jak po maratonie. Ostatnie tygodnie czuję, że będą dla mnie kosmosem. Jak siedzę, leżę czy ogólnie nie idę nigdzie, to jest super
Hej ja walczę z bólem gardła i porannym cukrem znowu ponad normę 94 na czczo i po śniadaniu 138 -a zjadłam to samo co wczoraj ale już z bólem głowy się obudziłam i się zaczęło i cały dzień już do kitu.......jeszcze 8-10 tygodni i mam nadzieję że będzie ok a najlepsze jest to że robiłem wyniki badań i Alt (watrobowe)przed dieta było ok a teraz gdzie jem zdrowiej to jest ponad normę 43 zamiast 31 zajeb......jedzenie dla cukrzykow hihih
reklama
A co dziwnych skurczy ostatnio 2 razy poczułam taki dziwny ucisk w środku w cipci tak jakby coś uciskalo piekło???dziwne uczucie nie wiem czy to był skurcz czy dziecko na coś nacisnelo ale bolało taki ból niespodziewany dziwaczny miała któraś coś podobnego???