reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To w temacie prezentów dla rodziców - myślałyscie może o prezencie dla partnera z okazji narodzin dziecka?
Ja chciałabym dla męża zamówić ładnie wykonany brelok w kształcie klucza płaskiego (mąż ma zacięcie mechanika i choć nie ma ku temu wykształcenia jest fenomenalnie utalentowany) z grawerem "Tata Tytusa".
Hmm chyba jeszcze Wam nie mówiłam że nasz syn będzie miał na imie Tytus ;)

@oliwiapatrycja - wczoraj na pierwszych zajęciach w szkole rodzenia położna mówiła że pierwsze ciuszki te od razu po porodzie to długi rękaw koniecznie bo dzieciak ma w naszym ciele prawie 37 stopni a jak się urodzi i ma wilgotne ciało to szybko się wychładza. Pozniej to już większą dowolność.
Oryginalne imie ;) bardzo ladne ;)

reklama
Na pewno musi się udać :) poczytaj jeszcze na internecie ale skoro płacisz za własną działalność to macierzyńskie Ci się jak najbardziej należy :)

Ja jutro się dowiem ja leży , bo na polowkowym leżała główka w dół, w szpitalu teraz pupa w dół. A od kad wyszłam ze szpitala siedzi pod rzebrami, wchodzi pod żołądek i czuję ja po bokach jednocześnie więc nie mam pojęcia :p
To masujące brzuszek, może przejdzie gdzieś dalej i ulży Ci troszkę :( :*

A nie chciałaś sobie czasem odciągnąć na dzien i napić się somersby czy coś ?:)

Śliczny ❤️ my też zamawiamy bebetto vulcano. Ale na internecie znalazłam najtańszy za 1450.. podesłała byś mi na priv strone na której kosztuje 1160 ?:)
Chyba , że tyle kosztuje 2w1 ? :) To wtedy by się zgadzało, że tyle taniej :)
Kurcze mam wrazenie ze calym cialkiem jest na dole.. pewnie jak we wtorek pojade to sie ustawi normalnie.. ;)

Cześć dziewczyny ja juz po wizycie 24+5 malutka ma 32 cm i waży 789gram. Wyniki krzywej w normie naczczo 87. po godz 120 a po dwóch 95. Tylko morfologia niebardzo wyszła lekarz powiedział że mam początki anemi także mam brać żelazo 2 razy dziennie po 1 tabl. Czy któraś z was też ma początki anemi? Szyjka długa i zamknięta a malutka leży główka w dół.

Załączniki

• 15257991166431661092178.jpg
    15257991166431661092178.jpg
    938,7 KB · Wyświetleń: 92
Cześć dziewczyny ja juz po wizycie 24+5 malutka ma 32 cm i waży 789gram. Wyniki krzywej w normie naczczo 87. po godz 120 a po dwóch 95. Tylko morfologia niebardzo wyszła lekarz powiedział że mam początki anemi także mam brać żelazo 2 razy dziennie po 1 tabl. Czy któraś z was też ma początki anemi? Szyjka długa i zamknięta a malutka leży główka w dół.

Śliczna :) już tak dawno nikt nie wrzucał fotek z usg.. ale niedługo zaczniemy 3 prenatalne to się zacznie :p:D

Ciudeńko małe [emoji7] ja już się nie mogę doczekać aż my będziemy mieć ostatnie prenatalne [emoji7]

reklama
Ja mam prenatalne 13.06 także jeszcze troszkę poczekam na kolejne podglądanie córci :)

Ja mam wizytę u gina równo za tydzień i już nie mogę się doczekać aż tego łobuza podejrzę :D
zauważyłam ostatnio że budzi się jak biorę prysznic :p
A na prenatalne będę się umawiać po wizycie i planuję iść w pierwszej połowie czerwca więc podobnie do Ciebie :)

Do góry