Fiorna
Fanka BB :)
Tak ja
Teraz jakoś niedawno czy na początku ciąży?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak ja
Na początku. Jestem po poronieniach i dlatego gin kazał mi sprawdzićTeraz jakoś niedawno czy na początku ciąży?
Na początku. Jestem po poronieniach i dlatego gin kazał mi sprawdzić
DziwneBo się zastanawiałam czemu dopiero teraz mam robić to badanie...
W bazie się nic nie telepie[emoji16] i tak @chomiczka007 napisała, testy ADAC wskazują, że bezpieczeństwo jest takie samo. Tylko wygoda większa [emoji16] A oglądałaś używane bazy? Trochę tańsze sąMojemu T. właśnie model Vulcano się podoba najbardziej i właśnie ten kolorek szary co wcześniej wrzuciłaś. Na allegro widziałam ten wózek w opcji 3w1 z maxi cosi pebble. Niestety już dyskutowałam z moim o nosidełkach/fotelikach do samochodu i nie mogę go przekonać do tej bazy bo zobaczył filmik na you tubie że po zamocowaniu nosidełko się telepie. Ja myślę że to jakiś "janusz biznesu" montował bo nie chce mi się wierzyć że taka marka jak maxi cosi zrobiła by taką wtopę - a niestety nie mam nikogo znajomego kto posiada bazę żeby przekonać się na własne oczy
Tak, już jakiś czas temu[emoji16]Robiłyście badanie na wirusa cytomegalii ?
W bazie się nic nie telepie[emoji16] i tak @chomiczka007 napisała, testy ADAC wskazują, że bezpieczeństwo jest takie samo. Tylko wygoda większa [emoji16] A oglądałaś używane bazy? Trochę tańsze są Tak, już jakiś czas temu[emoji16]
No właśnie nie... pewnie będą jutro[emoji4]Nie rozglądałam się za używanymi bo dalej jestem na etapie rozeznania co w ogóle na rynku jest
Jak krzywa? Masz już wyniki?
Start 53/54 --> 28 tydz. 68kgKobietki jak Wasza waga ? ile przytylyscie i z jakiej wagi startowalyscie ?
Ja uwielbialam jezdzic.. ale teraz zauwazylam ze glupie 45 km mnie meczyU nas to będzie pewnie jeden z ostatnich wydatków więc pewnie jeszcze przeszukamy internet sto razy Mi zależy żeby było stabilnie i bezpiecznie bo dość często jeździmy 400 km do rodziców T. aczkolwiek mam nadzieję że częstotliwość tych naszych wyjazdów po porodzie znacznie się zmniejszy - już teraz walczę że do porodu tam nie jadę bo mi najzwyczajniej w świecie ciężko usiedzieć na dupie tyle czasu a nie ma to jak u siebie..