reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jak poszłam na IP to Pani w okienku się pytala czy do porodu...:errr::o
Nie myślam że aż taki mam już wielki brzuch..:p to jak pojde do porodu to powie że chyba miesiąc przenoszone jak już teraz mam jak do porodu brzuch..:D
Śliczny brzusio. :**
A dopiero taki plaski miałaś heh , rosniecie ładnie :)
To dobrze, może nie będziesz musiała leżeć tylko leki dostaniesz :)

reklama
Tzn moze i jakies potrzebuje ale moj organizm mi tego nie mowi ;) za to gdy przedawkuje wit C czyli kwas askorbinowy w proszku.. tj jedna lyzeczka tylko, to ubikacja jest moja, wiec i tego nie potrzebuje :D Z tym jodem musze sie dopytac mojego lekarza w srode na wizycie ;)

Tak będzie najlepiej jak dopytasz lekarza ;)

Dziewczyny moja dziś też leniwa. Może czują, że niedziela i leniuchują :D

Jestem już na sali. Badanie okej. Na USG Przepływy dobre, macica trochę za twarda, wody są. Dostaje leki na płucka w razie porodu przedwczesnego, jakieś rozkurczowe , magnez itp. wykrakałem sobie. Jeszcze wczoraj pisałam , że mam przeczucie , że mała urodzi się wcześniej. Eh..
Ale cos wskazuje na możliwość wczesniejszego porodu?

Jestem już na sali. Badanie okej. Na USG Przepływy dobre, macica trochę za twarda, wody są. Dostaje leki na płucka w razie porodu przedwczesnego, jakieś rozkurczowe , magnez itp. wykrakałem sobie. Jeszcze wczoraj pisałam , że mam przeczucie , że mała urodzi się wcześniej. Eh..
Ale czemu mówisz o przedwczesnym porodzie ? Szyjka się skraca , jakieś skurcze ? Macica trochę twarda to chyba nie wyznacznik porodu . Kochana jak leżałam w szpitalu to czytałam o sterydach bo każda je dostawała.. i wyczytałam tyle że szpitale najczęściej praktykują dawanie je pacjentkom w razie W. Z resztą sama tego doświadczyłam jak bolał mnie brzuch wszystko z badań było OK i jakby nie to że brakowało mi parę dni do chyba 24 czy 25 tygodnia to zostawili by mnie na sterydy

Hyhy moja tez leniwa ,troszke kopnie ,kilka razy i dalej spokoj.. chociaz w tej nocy znow mialam obawy ale tryknelam w brzuch i po chwili byl delikatny odzew,a jak rano wariowala to sie uspokoilam :D

Dokładnie jak u mnie. Jak za spokojnie, to też swoją prowokuję. A mój na mnie krzyczy, żebym jej tak nie przeszkadzała bo pewnie śpi :D.

A to mój bebzol jutro zaczynamy 25 tydzień na początek jakie pieluszki kupujecie dla dziecka? Chyba 1 nie? Bo dostałam w spadku pampers 2

Załączniki

• 20180429_145849.jpg
    20180429_145849.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 77
reklama
Do góry