reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Czesc :) rozgosc sie u nas. Chlopczyk czy dziewczynka? Jak samopoczucie? I kompletowanie wyprawki?

Dziewczynka od początku tak czułam i bardzo się cieszę :) Samopoczucie super. Jak na razie to mam tylko wózek i łózeczko, ale nie mieszkam w Pl :( . Niedługo jadę na urlop i wtedy zaopatrzę się w reszte rzeczy ;)

Dziewczyny mimo iz moja tarczyca jest ok ,czytalam ze w trzecim trymestrze zwieksza sie zapotrzebowanie na jod.. a ze zaczal mi sie 3 trymestr wczoraj to dzis wzielam z firmy kelp o taki Screenshot_20180429-144242.png , czy jednak nie brac? Co mowicie? Moze inny nieorganiczny np? Bo ten jest organiczny z tego co czytalam i ze trudniej sie wchlania.. od czasu gdy wzielam moje gazy sa okropnie smierdzace..

Załączniki

• Screenshot_20180429-144242.png
    Screenshot_20180429-144242.png
    229,9 KB · Wyświetleń: 76
Dziewczyny mimo iz moja tarczyca jest ok ,czytalam ze w trzecim trymestrze zwieksza sie zapotrzebowanie na jod.. a ze zaczal mi sie 3 trymestr wczoraj to dzis wzielam z firmy kelp o taki Zobacz załącznik 851752 , czy jednak nie brac? Co mowicie? Moze inny nieorganiczny np? Bo ten jest organiczny z tego co czytalam i ze trudniej sie wchlania.. od czasu gdy wzielam moje gazy sa okropnie smierdzace..
Ja nie brałabym nic na własną rękę. Bierzesz witaminy? Bo jeśli tak, to tam masz jod[emoji4] pogadaj z lekarzem, czy powinnaś to suplementować osobno[emoji16]

reklama
Do góry