reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Nie przejmuj się ludźmi. Idziesz do szpitala nie po to żeby sobie poleżeć :*
Jak byłam w grudniu, też się martwiłam , że pójdę taka zasmarkana. A okazało się , że mam najmniejszy katar z naszej czwórki. Leżały ze mną trzy dziewczyny, tak przeziębione, na antybiotykach, smarkaly, kaszlaly i chrapaly. Ale każda się wzajemnie rozumiała :D u Ciebie też będzie wporzadku ;-* daj znać jak już porobią Ci jakieś wstępne badania.

Ja mam kawałek. Obawiam się trochę tak dalej podróży. Ale zobaczymy jeszcze. Jak nie za rok to za dwa :) a jak pojedziemy w przyszłym to może się gdzieś miniemy po drodze :D

W sumie wielkie zdjęcie ma wisieć w sypialni to nie tam tylko dla nas :oops:
I z chęcią bym wziela ta sukienkę od tej Pani ale wczoraj się dowiedziałam , że w plenerze nad wodą będą zdjęcia, na łące wśród Żółtych kwiatów. To taki kolor jak pokazałam będzie pasował ? Czy nie ładnie ?:/

Oprócz podkładów tych dużych do majtek , podpaski też będą potrzebne ? Czy to już na spokojnie później w domu ? :)

No jedna 450 więc prawie 1000.
A ja się nigdzie nie spotkałam z różowym wózkiem dlatego mam w planach kupić. Ani w mieście obok mnie , ani u mnie. Wszędzie szare, szaro białe. Dlatego zrezygnowałam :D będę się wyróżniać :D widocznie w większych miastach tak kupują a w mniejszych skromniej. :huh:

Ale cudownie [emoji173]️[emoji173]️

Szybko to rozegrałas:laugh2: byle by nie zapomniał :D

Często jesteście na prywatnym ? :blink:Jest szansa dostania się tam , czy to już raczej zamknięta grupa na stałe ?:blink:
Wydaje mi się że jest szansa, wg mnie czemu nie :) ale to trzeba się zgłosić do dziewczyn które się tym zajmują, a ja zapomniałam które to

Pojadlam ciastek rano. Zaraz się zbiore coś zjeść. Bo już się uplakac zdążyłam.
Usiadłam i gniote, uciskam i nic. Najgorsze myśli już w głowie. Ale za chwilę się ruszyła. Poruszała się z trzy razy i znowu cisza.
Dobrze , że w ogóle ja poczułam bo bym zwariowala za moment. Ale to normalne żeby się ruszyła dwa razy i znowu koniec ?:(:(:( Wizyta za tydzień w poniedziałek dopiero. Po 5 tygodniach :( teraz już będę chodziła co dwa bo osiwieje..
Wiesz co, jeśli będziesz spokojniejsza to jedź albo zadzwoń do lekarza. Ja mojego Małego rzadko czuje. Tzn. Są dnia tak, jak przedwczoraj że cały dzień to czułam, ale np. od wczoraj jest kiepsko i dopiero teraz go poczułam, jak zjadłam owoce[emoji4] ale też chwilę i słabo. Też mam łożysko z przodu. Myślę, że może obrócił albo po prostu śpi [emoji5]

Ja od 3 dni albo wcale nie czuję albo słabiutko czuję ruchy po jedzeniu. Ale jak wieczorem się kładę na plecach lub na lewym boku to czuję że coś mi się tam rusza i kopnie. Wydaje mi się że mały zmienił pozycję i dlatego czuję mniej. Wcześniej tylko w podbrzuszu czułam a teraz coraz wyżej i może tłuszczyk mi to amortyzuje :D

Jak się dzisiaj czujesz ? Bo ciągle myślę o tych twoich bólach. Ustąpiły ?

Noo ja też bym bez odkurzacza nie przeżyła :D codziennie macham rurka bo codziennie tyle kurzu :D i też nie mam cichego, może do siebie kupię nowy cichy ale myślę , że jak przy dziecku nie będzie się chodziło na palcach to i odgłos odkurzacza nie będzie mu przeszkadzał :) podobno dzieci nawet to lubią :D

Hahaha. Wiedziałam , że jesteś szalona ale żeby az tak ?:D a pierścionek nosi kto ?:laugh2:
Hyhyhy "pierscionek" nosilam ja 9 miesiecy, a teraz sam sie nosi :D

Jestem tego samego zdania.. pamietam jak z mloda.. nie mialam problemow ze halas(a byl niestety) spala jak zabita ;)

Ja czułam normalnie. A od przedwczoraj strasznie spokojna jest. Tak jeszcze nie było raczej. A już 28 TC nie 20 żeby nie czuć dziecka.. no mój jest wporzadku. Sam na wizycie parę razy pytal czy czuje ruchy. Czyli to na pewno ważne. A wizyta była 4 tygodnie temu. Zjem i jak się nie ruszy to dzwonię do niego. Mimo , że jest niedziela. Chyba , że mi powie " to proszę przyjechać i polozyc się na oddział " ale wtedy tak zrobię. Będę spokojniejsza..
Tez nie lubie jak jest spokojna a ostatnio jest w nocy cisza.. i wtedy mam mega obawy.. :/

reklama
Do góry