karkula309
Fanka BB :)
Ludzie tak lubią dołować innych.. szkoda tylko że to mama ale pewnie robi to nieświadomie .. co do bliźniaków nawet jak urodzisz wcześniej to co z tego ? Jeśli będą zdrowe panny to nie ma czym się przejmować. I to nie będzie wina twojego zdrowia, bliźniaki z reguły rodzą się trochę wcześniej i sama o tym wiesz.. i oczywiście na to też nie ma reguły .. na żadne porody przedwczesne niestety nie ma regułyJuż ona, moja mama, wie kiedy mnie wkur...za, dobrze, że nie jestem z nią twarzą w twarz, bo byśmy się pożarły. Dlatego czasami lepiej, że widuję ją raz na rok, albo i rzadziej, bo byśmy wieczną kosę miały. Teraz sobie poszła i mnie męczyć nie będzie. Dobrze, że rozmowy telefoniczne na komórkę są od niej drogie, bo bym je...rzuciła słuchawką, a tak się zdarzało. niestety, jesteśmy zbyt podobne do siebie.
Ja mam nadzieję że donosisz ciążę tak długo aż będziesz spokojna o dzieci . Z tego co pisałaś jesteś wagowo podobna do mnie .. więc luzik !! Mamy siłę i mamy gdzie nosić dzieciaki, z naszymi predyspozycjami to módl się żebyś nie przenosiła ...
Kurde albo nie widziałam tej wiadomości albo nie pamiętam [emoji33] dobrze wiedzieć@karkula309 pisałam ci już kiedyś o tym termometrze chyba [emoji16] Mam ten sam. Za tyle samo go kupiłam. Moja koleżanka jest przedstawicielem i ma sklep ze sprzętem medycznym. Mega go polecała. Z czystym sumieniem, że tak powiem [emoji16] chociaż ja i tak będę miała na pewno jeszcze zwykły.. żeby potwierdzić w razie czego w pupci[emoji16]
Inhalator też kupiłam z jej polecenia[emoji5]
@Luiza. Wiem, że ciężko, ale nie przejmuj się tak[emoji5] Szkoda nerwów [emoji852] Może ona też na swój sposób to jakoś przeżywa....
Moja w szpitalu miała 2.9 a u ginekologa 3.9 się bada. Różny sprzęt. Pisałam ci już kiedyś nie martw się bo 2.7 to jeszcze długa szyjka. Ważne żeby była zamknięta. A jak się stresujesz to szyjka niestety też to może odczućMoja ma 2.7 cm. I jestem przykuta do łóżka z tego powodu. Strasznie się boję porodu przedwczesnego z powodu niewydolności szyjki. Ale to 2.7 cm utrzymuje się już w sumie miesiąc
Biedna. Trzymaj sięJednak nie warto planowac przyszlosci .. miałam zrobić przerwe od forum żeby wziąć się za grubsze porządki , dokupić resztę rzeczy do wyprawki itp ..
Byłam dzisiaj u lekarza a wyniki morfologii jeszcze gorsze.. hb 10,7 , mimo brania żelaza nic sie nie poprawilo,dostałam skierowanie do szpitala i mam najpóźniej do jutra się zgłosić , także poleże kilka dni, dostanę do mięśniowo i kroplówki
Do tego synek się zaziębił , od 2 dni chory i tylko mama i mama ..ze mną chce być a ja musze do szpitala.
Jutro mąż mnie zawiezie do tego szpitala po pracy bo już dzisiaj nie mam jak wszystkiego zorganizowac opieki nad synkiem itp.
Byłam jeszcze w Pepco kupiłam sobie koszule do szpitala za 19,90 zł taka fajna jak sukienka wygląda , kolejka na pół sklepu przede mną pindy młode każda zerkała na brzuch ale żadna nie przepuściła w kolejce to samo później w Biedronce zerkanie na brzuch potem odwrócili się tylem i udawali że nic nie widza.. a mi tak duszno było.. i tak myślę sobie że niech im zakupy sie wysypią za kare że mnie nie przepuścili i ludziom przede mną spadł z tasmy przy kasie napoj i sturlał się mi pod nogi ale nie podałam , oni mi nie ustąpili to nie będą się schylac i podwac hamstwo na każdym kroku..
ręce opadają .. ehh ..
Dzisiaj się na spokojnie spakuje torbę a jutro czeka mnie zdychanie w szpitalu przez parę dni
Mam nadzieję że nic się nie dzieje złego buziakiJak dziś wysielczy humor to musiałam jakoś sobie humor poprawić. Pałętałam się po galerii i jedyne co to kupiłam tego shake'a. Nawet w pepco nic na małą mi się nie widziało...