reklama
G
gosc12
Gość
Czasem. Ale zaraz mi przechodziNo to całe szczęście że nic się nie stało a macie takie obawy jak sobie poradzicie po porodzie?
Boje się kolki, kapania i obcinania paznokci.
madziula92
Fanka BB :)
ja nie wiem co to wymioty i mdłości w ciąży tylko 2 dni mi było nie dobrze, ale jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży @miloscwczasachpopkultury ja właśnie muszę się zabrać, żeby wszystko co potrzebuję zamówić na allegro @Ewka34 spacer dobrze Ci zrobi lepiej się nie denerwować ja właśnie zabieram się za obiad chyba zupę ogórkową ugotuję
G
gosc12
Gość
Tego też się trochę obawiam. Bo trochę wiatru ale kawałek dalej słońce. I żeby nie umarzla i się nie przegrzała. Nauczymy się mysle tego w trakcieNo niby tak ale jakoś tak czasem myślę że malutkie dzieciątko i żeby przypadkiem mu krzywdy nie zrobić a jak ubrać na jaką pogodę itp.
karkula309
Na szczęście już 12 tygodni mam spokoju. Mam nadzieję że już nic się nie wydarzyOrganizm wie co robi. U każdej ciaza musi przejść tak a nie inaczej. Całe szczęście , że u Ciebie akurat nie było wymiotów. A co teraz z tymi krwiakami ? Dalej są ?
madziula92
Tego też się trochę obawiam. Bo trochę wiatru ale kawałek dalej słońce. I żeby nie umarzla i się nie przegrzała. Nauczymy się mysle tego w trakcie
każda z nas ma jakieś obawy, ale myślę że damy sobie radę mam nadzieję, że instynkt przyjdzie
E
Ewka34
Gość
Ja robie pomidorowa no zrobil zrobil razem z rozmowa z moja mama juz mi przeszedl nerw@Ewka34 spacer dobrze Ci zrobi lepiej się nie denerwować ja właśnie zabieram się za obiad chyba zupę ogórkową ugotuję
E
Ewka34
Gość
Mamcia nie da rady u mnie przyzwyczajona jest juz do swojego miastaSuper najlepsze przed Tobą układanie, dekorowanie
Ja też nie narzekam. Na początku mdłości ale nie ja jedyna więc jakoś zaniosłam ale było bardzo źle. Czasem coś zakluje, zaboli ale to normalne. Ostatnio spać nie mogę i brzuch boli jak na okres , nic się nie dzieje więcej więc nie panikuje
A który tydzień Ty jesteś ? U mnie też jakoś super ruchów nie ma przez to lozysko ale i tak jest co podziwiać czasem. Coraz częściej pod ręką czuje więc jestem zadowolona
Smacznego dziewczyny ;-* ja jeszcze w łóżku leżę. Jakoś nie mam ochoty dzisiaj na nic. K jednak nie będzie na sobotę tylko poniedziałek, już mu chumor zszedł to i mi przy okazji. Martwię się , że nie znajdę sukienki na czas i w ogóle włączyło mi się narzekanie
To dobrze wygon teściowa i niech mamcia się wprowadzi
E
Ewka34
Gość
Hyhyhy ale ja kocham komplementy tylko wybuchowa jestemBo Cię wychwalilam ostatnio , że masz super podejście i pozytywne nastawienie i ci się w tyłku poprzestawiało od tych komplementów najwidoczniej
Nie martw się, taki etap masz najwidoczniej. Każda chyba tak ma, miesiąc dobrze , tydzień do D.
reklama
Anulaa88
To teraz odpocznij i zagoń męża do roboty[emoji16] mój właśnie myje szafki kuchenne[emoji50] Sam się tak za to zabrał, więc nawet nie protestuję [emoji23][emoji16]Prawie skończyłam ogarniać pokój dzienny i łazienkę razem z myciem okien. Usiadłam na chwilę i chyba nie wstanę na obiad dziś strogonow więc chyba zaczekam na mojego te pół godzinki aż wróci z pracy i zagonię go do umycia podłogi