reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Prawie skończyłam ogarniać pokój dzienny i łazienkę razem z myciem okien. Usiadłam na chwilę i chyba nie wstanę :D na obiad dziś strogonow więc chyba zaczekam na mojego te pół godzinki aż wróci z pracy i zagonię go do umycia podłogi :D

reklama
ja nie wiem co to wymioty i mdłości w ciąży ;) tylko 2 dni mi było nie dobrze, ale jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży ;) @miloscwczasachpopkultury ja właśnie muszę się zabrać, żeby wszystko co potrzebuję zamówić na allegro :D @Ewka34 spacer dobrze Ci zrobi :) lepiej się nie denerwować :D ja właśnie zabieram się za obiad :D chyba zupę ogórkową ugotuję :p

No niby tak ale jakoś tak czasem myślę że malutkie dzieciątko i żeby przypadkiem mu krzywdy nie zrobić a jak ubrać na jaką pogodę itp.
Tego też się trochę obawiam. Bo trochę wiatru ale kawałek dalej słońce. I żeby nie umarzla i się nie przegrzała. Nauczymy się mysle tego w trakcie :)

Super :):) najlepsze przed Tobą :) układanie, dekorowanie :)

Ja też nie narzekam. Na początku mdłości ale nie ja jedyna więc jakoś zaniosłam ale było bardzo źle. Czasem coś zakluje, zaboli ale to normalne. Ostatnio spać nie mogę i brzuch boli jak na okres , nic się nie dzieje więcej więc nie panikuje :)
A który tydzień Ty jesteś ? U mnie też jakoś super ruchów nie ma przez to lozysko ale i tak jest co podziwiać czasem. Coraz częściej pod ręką czuje więc jestem zadowolona ❤️

Smacznego dziewczyny ;-* ja jeszcze w łóżku leżę. Jakoś nie mam ochoty dzisiaj na nic. K jednak nie będzie na sobotę tylko poniedziałek, już mu chumor zszedł to i mi przy okazji. Martwię się , że nie znajdę sukienki na czas i w ogóle włączyło mi się narzekanie :(

To dobrze :) wygon teściowa i niech mamcia się wprowadzi :D
Mamcia nie da rady u mnie ;) przyzwyczajona jest juz do swojego miasta ;)

reklama
Prawie skończyłam ogarniać pokój dzienny i łazienkę razem z myciem okien. Usiadłam na chwilę i chyba nie wstanę :D na obiad dziś strogonow więc chyba zaczekam na mojego te pół godzinki aż wróci z pracy i zagonię go do umycia podłogi :D
To teraz odpocznij i zagoń męża do roboty[emoji16] mój właśnie myje szafki kuchenne[emoji50] Sam się tak za to zabrał, więc nawet nie protestuję [emoji23][emoji16]

Do góry