reklama
karkula309
Fanka BB :)
Dacie radę tym bardziej jak chce zjechać do dwóch lat . Oby się wam udało bo ja jeszcze nie znam nikogo kto by faktycznie zjechał właśnie wczoraj sprzedał się dom mojej cioci.. wujek wyjechał miał zarobić na dom a skończyło się tak że już 4 lata mieszkają razem wszyscy w angliZanim dziecko skojarzy Tate z zakupami i przyjemnościami już będzie w Polsce. Bo dłużej niż 2 lata nie zamierza jeździć. Zobaczymy jak będzie , bo nigdy nic nie wiadomo. Może będzie potrzeba i będzie jeździł dłużej.. ale na pewno nie będzie tak , że tata wraca , idziemy na zakupy po zabawki. Będziemy musieli to jakoś zorganizować, przemyśleć.
Kuzynki mąż miał jechać zarobić na dom mały skromny żeby tylko żyli razem bo naprawdę nie mają gdzie mieszkac . Dom już się kończy stawiać ale z tego co słyszę " a pasowałoby jeszcze gospodarczy wystawić , a rolety sobie jeszcze kupimy takie za 15 tys , auto się psuje pasuje pomyśleć o nowym " no ale widocznie im się tak dobrze żyje skoro przedłużają zjazd ja czasem mam mieszane uczucia niby jestem przeciwnikiem wyjazdów za granicę ale jak widzę nawet moja kuzynkę gdzie się nie musi martwić o pieniądze nie chodzi do pracy tylko co chwilę zakupy baseny .. i jeszcze pretensje miała do mnie nie raz że ja po robocie nie mam siły iść z nią gdzieś.. to trochę tak sobie myślę że kurde my tu oboje charujemy żeby mieć na życie a im to przychodzi względnie lekko.. wiadomo że są dwie strony medalu ..a z mojej strony to nie wiem może zazdrość ? No ale.. każdy komuś czegoś zazdrości tylko nie każdy się umie przyznać
oliwiapatrycja
Powodzenia dziewczyny na wiztyach rośnijcie zdrowo
ja narazie robię przerwę od forum na miesiac , za dużo tutaj siedzę , zamiast zająć się innymi rzeczami , i jakoś też nie mam weny do pisania a głupot nie będę pisać
Zacznę robic porzadki,kompletować lepiej wyprawkę mam niby już sporo rzeczy ale nie wszystko jeszcze i tak
Buziaki papa
ja narazie robię przerwę od forum na miesiac , za dużo tutaj siedzę , zamiast zająć się innymi rzeczami , i jakoś też nie mam weny do pisania a głupot nie będę pisać
Zacznę robic porzadki,kompletować lepiej wyprawkę mam niby już sporo rzeczy ale nie wszystko jeszcze i tak
Buziaki papa
Anulaa88
My jesteśmy od czerwca zapisani[emoji16]Dziewczyny a chodzicie do szkoły rodzenia?
Do usłyszenia! Trzymaj się![emoji8]Powodzenia dziewczyny na wiztyach rośnijcie zdrowo
Buziaki papa
Sindi_@
Czerwca?My jesteśmy od czerwca zapisani[emoji16]Do usłyszenia! Trzymaj się![emoji8]
Fiorna
A to jednak miałam małą pomyłkę ja do Katowic mam 55 km i też mogłabym tam rodzić ale przebić się przez śląsk to jakaś masakra jest jak jeździmy do Ikei czy w tamtą stronę to zawsze zaliczymy korekMieszkam w Tychach a rodzic chce na Łubinowej w Katowicach tam pracuje mój gin
Sindi_@
No niestety wyjazd do Katowic to zawsze wiąże się z krokami takie urokiA to jednak miałam małą pomyłkę ja do Katowic mam 55 km i też mogłabym tam rodzić ale przebić się przez śląsk to jakaś masakra jest jak jeździmy do Ikei czy w tamtą stronę to zawsze zaliczymy korek
Anulaa88
Słownik zadziałał[emoji23] na czerwiec [emoji5]Czerwca?
reklama
Sindi_@
No teraz rozumiem ja w maju mam wyjazd na 2 tyg i też w czerwcu chciałbym zacząć chodzić do szkoły może też już powinnam zadzwonić i się dopytać i zapisaćSłownik zadziałał[emoji23] na czerwiec [emoji5]