reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Smscznie wygląda :) ja właśnie zjadłam dwie patelnie pieczarek (w jajku i bulce) i się nie najadłam a chyba będę miała rewolucje żołądkowe :o

Przyjemne jest karmienie ? Myślałam , że nie bardzo. Że się jest ciągle w mleku, uklejonym. Sutki bola itp. ale mimo to karmić chce bardzo. Są jakieś sposoby na to ,żeby mieć pewność karmienia po porodzie ? Czy na to nie ma się wypływu ?

To fajnie , że oboje pozytywnie :D

Też mi tego będzie brakowało po porodzie. Kopsnia, wiercenia się w brzuszku..
Nos ze sobą butelkę z wodą. Ja dzisiaj wyszłam bez picia , nie zachaczylam o żaden sklep i myślałam , że tą wodę z butelką wchlone :D

Powodzenia !:*

Ale super Ci wyszedl :)
To prawda :) maszynę kupiłam w zeszłym roku, sama się uczę szyc:) chyba spróbuję coś takiego stworzyć :)

Apropos aut, my mamy toyote corolle z 2003 roku od 3 lat, niezawodna zero problemów, ale niestety 3drzwiowa i pewnie za jakiś czas trzeba będzie zmienić na jakąś kombicę, bo może być ciężko zwłaszcza, że sporo jeździmy.

Jutro wybieramy sie na warsztaty Bezpieczny Maluch, cieszę się, że czegoś nowego się dowiem :).

[emoji254]2.09.2018 [emoji254]

reklama
To prawda :) maszynę kupiłam w zeszłym roku, sama się uczę szyc:) chyba spróbuję coś takiego stworzyć :)

Apropos aut, my mamy toyote corolle z 2003 roku od 3 lat, niezawodna zero problemów, ale niestety 3drzwiowa i pewnie za jakiś czas trzeba będzie zmienić na jakąś kombicę, bo może być ciężko zwłaszcza, że sporo jeździmy.

Jutro wybieramy sie na warsztaty Bezpieczny Maluch, cieszę się, że czegoś nowego się dowiem :).

[emoji254]2.09.2018 [emoji254]
Moja mama ma corolle ale z 2002. Heatbeck ale 5 drzwiowy. Niezawodna :) nigdy się w niej nic nie popsuło :)

Ja się umówiłam już na 6 czerwca na to 3 badanie usg, jest ono zalecane więc się nie zastanawiam. Co prawda ja mam pakiet w luxmedzie więc nic nie płacę ale nawet jakby trzeba było to bym zrobila.

Dzisiaj mi się śniło w nocy ze urodzilam na Mazurach. Jedziemy w 33 tygodniu wracamy w 35 sprawdziłam gdzie szpital i najbliższy 30 minut do Ełku. Ale jednak nie chciałabym tak wcześnie rodzić:p
Ja też jadę nad morze jakoś w 34-35 tc i też patrzyłam gdzie są szpitale najbliższe :D

Ja po przebojach w ciąży z synem od 32 tc nigdzie się poza miasto nie wybieram [emoji23]
Pojedziemy oczywiście jak wszystko będzie do tego momentu w porządku i ginek mi pozwoli :)
A tak no to cóż, mam nadzieje że będzie siedział w brzuchu przynajmniej do 37tc. W razie czego są szpitale też nad morzem :D :D

@klaudiaa975 moj gin wyslal mnie na prywatne prenatalne 1 i 2 trymestru do swojego ziomka ;) pytalam sie tego prywatnego czy na to 3 powinnam sie zapisywać a on powiedział, ze z tego co wie to moj gin sam je wykonuje. Skoro tak nie widze potrzeby placenia za te badania ;)
A nazwe tego winka jak sie dowiem to napisze. Wiem, ze na pewno w kauflandzie jest
To twój potrafi zrobić 3 badanie a 1 i 2 nie ? Myślałam że do całości jest kwalifikacja nie tylko do jednej trzeciej :) no mój też niby robi ale oficjalnie nigdzie o tym nie pisze , nie słyszałam . Dlatego po jego polowkowym pojechałam jeszcze prywatnie. I teraz myślę co zrobić. Zastanowię się do poniedziałku chyba :) a Tobie kiedy wypada 3 badanie ? :)

U mnie tylko second handy, więc wiesz. Kupuję za 1 zł sztuka lub mniej. Oczywiście biorę takie co nie są zniszczone, zbyt pstrokate ani poplamione, bo nie chciało by mi się bawić w odplamienie. Po praniu i prasowaniu będę się chwalić co tam mam, bo sama też uwielbiam jak pokazujecue ubranka [emoji4][emoji7][emoji7]
A no na ciuchach byłam ostatnio dwa razy i też kilka ubranek kupilam. Póki co znalazłam dwa w których są fajne firmy, ubranka jak nowe i wybór za grosze. :) Ale muszę przystopować z ciuszkami póki nie ogarnę komody bo już nie mam gdzie tego upychać :D

To twój potrafi zrobić 3 badanie a 1 i 2 nie ? Myślałam że do całości jest kwalifikacja nie tylko do jednej trzeciej :) no mój też niby robi ale oficjalnie nigdzie o tym nie pisze , nie słyszałam . Dlatego po jego polowkowym pojechałam jeszcze prywatnie. I teraz myślę co zrobić. Zastanowię się do poniedziałku chyba :) a Tobie kiedy wypada 3 badanie ? :)
Moze przy tak duzym dzieciuchu jest w stanie cos zobaczyć na swoim marnym sprzecie [emoji14] sama nie wiem jak to jest. Nie interesowalam sie kiedy wypada ale następna wizyta u gina dopiero 28 maja

reklama
Wyskoczył mi na allegro... jaki słodki :wink:

72905b68441e9ecf26101cc56a18.jpg

Załączniki

• 72905b68441e9ecf26101cc56a18.jpg
    72905b68441e9ecf26101cc56a18.jpg
    85,2 KB · Wyświetleń: 371
Do góry