G
gosc12
Gość
To chyba się zapisze rano w poniedziałek. Mimo wizyty na echu i wizyty u swojego lekarza. To chyba lepiej mieć spokojna głowę że się poszlo i sprawdziło nie ?Nie wiem[emoji852] nie czytałam dosłownie nic w necie, bo wiedziałam, że jak się naczytam to będę miała to w głowie. A poszłam na kolejną wizytę i okazało się, że jest już ok[emoji16]Ja bym poszła na twoim miejscu[emoji16] tzn. Ja się nawet nad tym nie zastanawiam tylko idę[emoji4]
U mnie 300 ale o kasę nie chodzi. Bo na dziecku i takim badaniu nie chcemy oszczędzać aż tak. Ale właśnie się zastanawiam bo byłam na echu, 7egi wizyta bo przesunęłam o dwa tygodnie żeby iść ze swoim i 9 lub 10 by było badanie. Raczej się zdecyduje. A owinąć się pępowina to chyba może nawet później nie ? I będzie to widział zwykły lekarz na późniejszych USG ?Ja bym zrobiła. Tzn u mnie to koszt 180 zł, ale lekarz z certyfikatem. Wszystko dokładnie sprawdzi. Jeśli u Cb wyszła asymetria też lepiej sprawdzić. Sprawdzi przepływy, czy dziecko się nie owinęło pępowiną. Ja ogólnie robić będę
Ja raz też zamoczylsm usta ale tego nawet pół łykiem nie można nazwać jakoś tak nie mogę, wiedzac że dziecko będzie to piło. Ale to piwo to była moja mega zachcianka i musiałam dotknąć choć językiemJa pilam warke radler smakowe i nie ma tam alkoholu badz spokojna ja tez na to patrze chociaz pare tyg temu lyknelam sobie zwykle od meza i nic mi nie bylo malej tez nie nie popadajmy w paranoje