Anulaa88
Fanka BB :)
Ale dotrwałaś do końca?[emoji16]Hej. Ja juz po. Samo wypicie dziewczyny to pikus, ale po pół godzinie to tak mi się słabo zrobiło ze szok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale dotrwałaś do końca?[emoji16]Hej. Ja juz po. Samo wypicie dziewczyny to pikus, ale po pół godzinie to tak mi się słabo zrobiło ze szok
Tak I teraz jest okAle dotrwałaś do końca?[emoji16]
Hej. Ja juz po. Samo wypicie dziewczyny to pikus, ale po pół godzinie to tak mi się słabo zrobiło ze szok
Nie mylisz się dobrze napisałaś nie należy odmawiać sobie przez kilka dni dan jakie się jadło do tej pory nie jeść od dnia poprzedniego po kolacji o 18-20 ale wodę pic można.Kochana a lekarz kazał ci robić taki odwyk ? Bo kiedyś był poruszany taki temat tutaj i raczej było pisane że właśnie nie można robić sobie żadnych odwykow od słodkich rzeczy bo wtedy wynik jest zafałszowany. Chodzi o to że normalnie jak jesz słodycze to cukier masz inny niż wtedy jak to odstawisz na 3 dni. A przecież chodzi o to żeby uzyskać wynik taki jak masz na codzien jedynie z tego co pamiętam to dzień wcześniej należy szybko zjeść kolację żeby ileś godzin przed badaniem nie jeść ale to ma być zwykła kolacja ale doczytaj sobie albo dopytaj w razie czego jakbym się myliła
Ważne , że dałaś radęHej. Ja juz po. Samo wypicie dziewczyny to pikus, ale po pół godzinie to tak mi się słabo zrobiło ze szok
Biedna aż tak źle.Ważne , że dałaś radę
Ja przesyłam koszmar z glukoza dlatego nawet się nie wypowiadałam , żeby Was nie stresować
A nie mam pojecia.. jeszcze takich nie używalam , myślę że chyba się nakłada ..A te nakładki to się choć trochę przyklejają do deski czy tylko się je nakłada? Ja zawsze i wszędzie jak mam skorzystać z WC poza domem to papier sobie na deskę nakładam bo na Małysza to nie potrafię.
W biedronce taniej lovelaDziewczyny jak coś teraz w Rossmanie jest promocja na proszek i płyn do Lovela zawsze to jakaś oszczędność. Ja chyba aż pójdę kupić. Zobacz załącznik 848220