reklama
To są lody z tamtego roku. Tzn daty ważności i wszystko ok. Ale muszą wyczyścić magazyny na obecną produkcję a że sklep firmowy to wiadomo.Dlatego dobrze, ze mnie tam nie ma bo by bylo kolejne 10kg na plusie a dlaczego tak tanio?
Wózek ma już cztery lata no i cena też po znajomości tym bardziej że fotelik maxi Cosi300zł? super cena jak na model luca, one nowe są dość drogie
Fiorna
Fanka BB :)
Na allegro jest sporo aukcji właśnie z tymi fotelikami maxi-cosi i powiem szczerze że kusi, kusiWózek ma już cztery lata no i cena też po znajomości tym bardziej że fotelik maxi Cosi
E
Ewka34
Gość
w sobote mialam 25Do czwartku już nie daleko
Jutro zleci i już
26 zaczęłam w sobotę. A Ty ?
Dziekuję tak wyszedł przy pierwszym usg w ciąży. We wrześniu jak bylam u giną nie było guza. Byłam już 2razy hospitalizowana z tego powodu jestem pod opieką kliniki ginekologiczno-onkologicznej. Mają mi to wyciąć podczas porodu przez cc.Fajne takie wyjścia od czasu do czasu , w kobiecym gronie. Tyle, że z mojego rocznika są tak głupkowate dziewczyny, że szkoda gadać. Zamiast żeby było lepiej to są coraz gorsze. Dlatego nawet ochoty nie mam Eby z nimi gdzieś wyjść, choć teraz i tak nie było by szans. Bo gdzie wyjść z dziewczyną w ciąży. Przecież najlepsza rozrywka to usiąść na murku i pić piwo..
Guz wyszedł Ci teraz w ciąży ? Współczuję dopiero po ciazy będzie można się tym zająć ?
Wszystkiego Najlepszego z okazji jutrzejszej rocznicy ;*
Czekam na usg polowkowe dziś prywatnie. Lekarz się spóźnia juz 10min
E
Ewka34
Gość
Tzn ja mam wozek 3 w 1 ,na jednym stelazu wszystkoTo musisz mieć duży salon ja chyba upchne do brata do pokoju, bo tu u mnie stoi komoda , obok postawie łóżeczko i wanienkę na stelażu. Później jak się przeprowadze, będę mieszkała bez mamy i brata więc większa powierzchnia użytkowa do wykorzystania tylko przeze mnie a ta spacerówka to duza jest ?
Załączniki
Powodzenia dla synaMoje starsze dziecko wyszło właśnie do szkoły na egzamin gimnazjalny, jestem kurczę bardziej zestresowana od syna A jaki przystojniak w marynarce, po mamusi taki ładny
oliwiapatrycja
Wyslalam Ci na priv bo tutaj później ciężko znaleźć. Ja zamówiłam ziaje a jeszcze było z bialego jelenia kora dębu i dopiero to zobaczyłam , jelenia też później kupię przy kolejnym zamoeieniu będzie na zapasTak. Bebetto vulcano
Dziekii dziewczyny za pomoc
To wszystko przez nasz stres i ciągle myślenie.. nie martw się. Sny tłumaczy się na odwrót. Choć ja ostatnio cały dzień przeżywałam bo śniło mi się , że dzieciątko umarło a ja czekam na poronienie. Później , że piłam wódkę bo córka już duza i w tym tygodniu można. Obudziłam się w szoku czy na pewno coś takiego zrobiłam czy to był tylko sen..
Dokładnie tak
Wyczytałam dużo opinii o nim i wydaje mi się najlepszy. Zamówię go w sklepie u mnie w mieście. Rozmawiałam już na ten temat i chyba mi opuszcza trochę na nim nawet ale czeka się 6-8 tygodni
Super zakupy ja w maju też w końcu muszę się ruszyć za wszystkim. Podesłała byś mi link do tego płynu z kory dębu ?
Ja dokładnie w tych samych miejscach czuje i malutka jest główkowo ułożona
Ale ja też czułam od dwóch/trzech dni , że się wbija tam na dół , bo aż mnie krocze kulo
To tak jak u mnie. Kogo nie spotkam to "glodzisz chyba to dziecko bo taki mały brsuch","gdzie ty to dziecko trzymasz" itp. no komentarze nie na miejscu ale przestałam się przejmować. Dziecko rośnie to brzuch nie musi być ogromny. Ja też byłam szczupła na brzuchu i zero ćwiczeń. To będziemy martwic się razem , co nam przyszłe tygodnie przyniosą weźmiemy się za formę brzuszków po ciąży
reklama
madziula92
powodzenia dla wszystkich gimnazjalistów! dziewczyny macie jeszcze te wodniste upławy? ja miałam wizytę tydzień temu ale nie powiedziałam tego gin bo myślałam, że tak może być...idę dziś do niego już po zwolnienie i od razu zapytam, to pewnie mnie zbada.. wczoraj mnie tak krzyże bolały i podbrzusze..chyba z tych nerwów przez tego dentystę dziś będę dzwonić i umówię się prywatnie. Jeszcze 1 ząb mi został do wyleczenia