reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja mam bebetto holand na pompowanych oponach za 1000zl nowy 1750zl, czekam na endokrynologa, ludzi od zawalenia e godzinę przyjął jedna pacjentkę i sobie gdzieś wyszedł chyba wolałabym już ta krzywa 4h nie moje jak nic...

reklama
Fajne takie wyjścia od czasu do czasu , w kobiecym gronie. Tyle, że z mojego rocznika są tak głupkowate dziewczyny, że szkoda gadać. Zamiast żeby było lepiej to są coraz gorsze. Dlatego nawet ochoty nie mam Eby z nimi gdzieś wyjść, choć teraz i tak nie było by szans. Bo gdzie wyjść z dziewczyną w ciąży. Przecież najlepsza rozrywka to usiąść na murku i pić piwo..
Guz wyszedł Ci teraz w ciąży ? Współczuję :( dopiero po ciazy będzie można się tym zająć ?
Wszystkiego Najlepszego z okazji jutrzejszej rocznicy ;*
Dziekuję tak wyszedł przy pierwszym usg w ciąży. We wrześniu jak bylam u giną nie było guza. Byłam już 2razy hospitalizowana z tego powodu jestem pod opieką kliniki ginekologiczno-onkologicznej. Mają mi to wyciąć podczas porodu przez cc.
Czekam na usg polowkowe dziś prywatnie. Lekarz się spóźnia juz 10min

To musisz mieć duży salon :D ja chyba upchne do brata do pokoju, bo tu u mnie stoi komoda , obok postawie łóżeczko i wanienkę na stelażu. Później jak się przeprowadze, będę mieszkała bez mamy i brata więc większa powierzchnia użytkowa do wykorzystania tylko przeze mnie :D a ta spacerówka to duza jest ?
Tzn ja mam wozek 3 w 1 ,na jednym stelazu wszystko ;)
IMAG5396_1.jpg

Załączniki

• IMAG5396_1.jpg
    IMAG5396_1.jpg
    720,2 KB · Wyświetleń: 203
Tak. Bebetto vulcano :)
Dziekii dziewczyny za pomoc :)

To wszystko przez nasz stres i ciągle myślenie.. nie martw się. Sny tłumaczy się na odwrót. Choć ja ostatnio cały dzień przeżywałam bo śniło mi się , że dzieciątko umarło a ja czekam na poronienie. Później , że piłam wódkę bo córka już duza i w tym tygodniu można. Obudziłam się w szoku czy na pewno coś takiego zrobiłam czy to był tylko sen..

Dokładnie tak :)
Wyczytałam dużo opinii o nim i wydaje mi się najlepszy. Zamówię go w sklepie u mnie w mieście. Rozmawiałam już na ten temat i chyba mi opuszcza trochę na nim nawet :) ale czeka się 6-8 tygodni :(

Super zakupy :) ja w maju też w końcu muszę się ruszyć za wszystkim. :) Podesłała byś mi link do tego płynu z kory dębu ?:)

Ja dokładnie w tych samych miejscach czuje i malutka jest główkowo ułożona :)
Ale ja też czułam od dwóch/trzech dni , że się wbija tam na dół , bo aż mnie krocze kulo :)

To tak jak u mnie. Kogo nie spotkam to "glodzisz chyba to dziecko bo taki mały brsuch","gdzie ty to dziecko trzymasz" itp. no komentarze nie na miejscu ale przestałam się przejmować. Dziecko rośnie to brzuch nie musi być ogromny. Ja też byłam szczupła na brzuchu i zero ćwiczeń. To będziemy martwic się razem , co nam przyszłe tygodnie przyniosą :D weźmiemy się za formę brzuszków po ciąży :)
Wyslalam Ci na priv bo tutaj później ciężko znaleźć. Ja zamówiłam ziaje a jeszcze było z bialego jelenia kora dębu i dopiero to zobaczyłam , jelenia też później kupię przy kolejnym zamoeieniu będzie na zapas :p

reklama
powodzenia dla wszystkich gimnazjalistów! :) dziewczyny macie jeszcze te wodniste upławy? ja miałam wizytę tydzień temu ale nie powiedziałam tego gin bo myślałam, że tak może być...idę dziś do niego już po zwolnienie i od razu zapytam, to pewnie mnie zbada..:) wczoraj mnie tak krzyże bolały i podbrzusze..chyba z tych nerwów przez tego dentystę :( dziś będę dzwonić i umówię się prywatnie. Jeszcze 1 ząb mi został do wyleczenia :)

Do góry