reklama
Ja kupuję mega zadbany od koleżanki po dwójce dzieci ale ładny, niepoplamiony, niepodarty. Za 300 zł 3w1 [emoji23] także ja nie pomogę [emoji23]@Maljan @KatiNails a te wózki bebetto będziecie kupować nówki czy używane? W sklepie stacjonarnym czy na internecie? Pytam bo interesuje mnie ewentualna różnica w cenie
Tak na NiepodległościKasiu a taki sklep jest gdzieś w Rzeszowie ? Sama bym się wybrała
Powodzenia ! Moja siostra też dziś egzaminyMoje starsze dziecko wyszło właśnie do szkoły na egzamin gimnazjalny, jestem kurczę bardziej zestresowana od syna A jaki przystojniak w marynarce, po mamusi taki ładny
GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Ale promka dobrze ze mnie tam nie maW czwartek po przesłuchaniu wstąpimy po drodze do sklepu firmowego zielonej budki [emoji23][emoji23][emoji7][emoji7]
Ale zapasów lodów narobie! Zobacz załącznik 847743Zobacz załącznik 847744
Mój młody fanatyk kaktusów to akurat ;D albo jak ktoś znajomy z dziećmi przyjdzieAle promka dobrze ze mnie tam nie ma
GorzkaPomarańcza
Ja tam zadnymi lodami nie pogardze a kitkata i liona jeszcze nie probowalam, dosyc drogie sa [emoji14]Mój młody fanatyk kaktusów to akurat ;D albo jak ktoś znajomy z dziećmi przyjdzie
No drogie a tu 70 gr [emoji23]Ja tam zadnymi lodami nie pogardze a kitkata i liona jeszcze nie probowalam, dosyc drogie sa [emoji14]
GorzkaPomarańcza
Dlatego dobrze, ze mnie tam nie ma bo by bylo kolejne 10kg na plusie a dlaczego tak tanio?No drogie a tu 70 gr [emoji23]
reklama
Fiorna
Ja kupuję mega zadbany od koleżanki po dwójce dzieci ale ładny, niepoplamiony, niepodarty. Za 300 zł 3w1 [emoji23] także ja nie pomogę [emoji23]
300zł? super cena jak na model luca, one nowe są dość drogie