reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja miałam bepanthen krem do sutków ale tylko taką małą tubkę próbkę jedną z wielu jakie dostałam od gina. Ale taka pojemność mi w zupełności wystarczyła bo sutki bolały mnie może kilka dni na początku. Mimo że podobno dziecku nie szkodzą te maści to ja i tak przed karmieniem myłam piersi.
Ja też smarowalam sobie kilka tygodni temu, jak mnie piekły lub swedZiały. I dużą ulgę odczuwałam. Teraz się tylko zastanawiam czy on jest dobry na odparzenia u dziecka czy można nim smarować przy zmianie pieluszki ?

reklama
Slodziaczek ❤️ z tego co zauważyłam to tylko moja wygląda w 3d jak mała małpka :D ciekawe czy to wina ujęcia czy będzie miała taki nosek, tylko po kim :D jak u nas w rodzinie nikt takiego nie ma. Zobaczymy jak będzie wyglądała w maju na 3pren. :D

Te zdjęcia zniekształcają i nie odzwierciedlają w 100% tego jak maluch wygląda. Mój mąż nie lubi za bardzo żadnych zdjęć z usg 3d malucha bo twierdzi że dziecko wygląda jak małe ufo i on się denerwuje tym czy faktycznie jak na zdjęciu coś krzywo wyszło to tak jest w rzeczywistości. Trochę ma rację..
Ale jak zobaczyłam tego małego dziuba na monitorze to stwierdziłam , że córka miała identyczną buźkę na zdjęciach z usg. To pewnie będzie mały podobny do siostry ☺

Nie wiem w sumie jaka jest różnica. Ale cena ta sama to wybrałam mleczko. Tylko wszyscy odradzają płukanie , że lepiej bez. Ale nie wiem czemu :)
Oj to ja nic takiego nie słyszałam hmm. Lubię jak ubrania są też wypłukane z płynem, są takie miękkie. Poza tym skoro są z loveli płyny do płukania, to chyba po coś są :D

Taki szaro, biało, czarny [emoji14] chyba że nam się jeszcze zmieni, planujemy zamówić tak na początku czerwca

My też , bo myślałam , zeby zamówić na początku lipca jak K zjedzie z kolejną wypłata. Ale chyba nam się uda , żeby zapłacić za niego odrazu w maju lub na początku czerwca :) ładny będzie, taki neutralny :) a będzie u Was chłopiec ? :)

reklama
Do góry