reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jedyny sklep, który stacjonarnie ma damskie rozmiary większe niż 41 to Deichmann, który w Polsce ma niestety bardzo ubogą ofertę dużych rozmiarów. Poza tym ja mam tak szeroką stopę, że i tak większość butów jest na mnie za wąska, takie stopy Froda :D Dlatego obuwie kupuję sobie w Niemczech, jak jestem u mamy.

A jeszcze teraz mam napuchnięte stópencje, że w ogóle kupno buta, to jakiś kosmos.

A tak poza tym, to po odpoczynku, moja dobra dusza, siostrzyczka wpadła na pomysł, że mi ciuszki dla dziewczynek przywiezie :)
Też Ci właśnie napisałam o tym sklepie i dopiero doczytałam , że wiesz. :)
Stopy Froda :laugh2::laugh2::laugh2: na moje mama mówi kajaki lub płetwy.ale stopy Froda brzmią dużo lepiej :D

I myślisz , że jak będą wizyty co tydzień to będą tańsze ? Czy tyle samo będziesz płacić ?

Już bliżej niż dalej :)

Gratuluję udanej wizyty :):)

Też zastanawiam się nad CC ale wszyscy mi odradzają.. a sn się boje :/ a to jest tak, że ja mogę poprosić o cesarkę i po prostu ją robią czy musza być jakies wskazania do niej ?

Photo scaler ja mam. Ale jak sobie wpiszesz w sklepie Play, zmniejszanie zdjęć to kilka powinno wyskoczyć

Tenisówki też by się dało zakładać bez wiązania :) chować sznurówki wystarczy. A z takich eleganckich bardziej to nie mam pomysłu. Pracowałam przed ciążą w obuwniczym i rzadko kiedy przychodziły buty rozm. 42.

A to w sumie dobry pomysł iść na NFZ tylko po skierowania :) i wszystkie badania za darmo. To super się trafiło, że córeczka :)
Już będziesz miała komplet :)
Ja mam na NFZ :D ale u goscia z prywatna klinika :D

I myślisz , że jak będą wizyty co tydzień to będą tańsze ? Czy tyle samo będziesz płacić ?

Już bliżej niż dalej :)

Gratuluję udanej wizyty :):)

Też zastanawiam się nad CC ale wszyscy mi odradzają.. a sn się boje :/ a to jest tak, że ja mogę poprosić o cesarkę i po prostu ją robią czy musza być jakies wskazania do niej ?

Photo scaler ja mam. Ale jak sobie wpiszesz w sklepie Play, zmniejszanie zdjęć to kilka powinno wyskoczyć

Tenisówki też by się dało zakładać bez wiązania :) chować sznurówki wystarczy. A z takich eleganckich bardziej to nie mam pomysłu. Pracowałam przed ciążą w obuwniczym i rzadko kiedy przychodziły buty rozm. 42.

A to w sumie dobry pomysł iść na NFZ tylko po skierowania :) i wszystkie badania za darmo. To super się trafiło, że córeczka :)
Już będziesz miała komplet :)
Pierwszy poród muszą być wskazania. U mnie przy pierwszym porodzie była próba sn a że brak postępów i mega bóle krzyżowe to zrobili CC. Teraz że jestem po cc mam możliwość wyboru jak chce rodzić. Czy znów CC czy próbować sn.

reklama
To bedzie mała królowa w rodzinie jak sami faceci :p
Bardziej wymarzona chyba męża jak moja, bo on bardzo chcę córkę bo boi sie jakby był kolejny chlopiec to też taki diabeł mały jak nasz Filip:D myśli że dziewczynki spokojniejsze są
Hahaha to go nie uswiadamiaj, że się myli :D dziewczyny są dużo gorsze z natury :D
To nasi faceci będą mieli swoje corunie :)
U Was fajnie, bo już macie parkę, mi też się mazy jeszcze synek , ale to za kilka lat bedziemy się starać :)

Do góry