reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U mnie też ładna pogoda jest,20 stopni, bez kurtki odrazu człowiek czuje się lzejszy . Dzisiaj już mam 23.6 tydzień , wkoncu skonko wyszło to założyłam białe spodnie i pewnie to ostatni raz bo już się nie zmieszcze za jakiś czas a brzych z tygodnia na tydzień wiekszy :DZobacz załącznik 845003
Boszze jak ja bym miała tak zgrabny brzuszek to ....(.miałam w 1 ciąży ) a już w 2 i teraz ogromny jakbym z 7 miesiąc była hi

reklama
Ja się stresuje chodzeniem do pracy z l4... czuje się jak taka pipcia stojąca na środku i czekająca jak każdy mnie poogląda... koleżanka z pracy mówi żebym się tym nie stresowała i miała gdzieś wszystkich ludzi, ale ja nie lubię być w kręgu zainteresowania jak na wybiegu, całowana, przytulana i pytana jak dzidziuś przez 10osob na raz, to mnie krępuje, mega krepuje zaraz robię się czerwona:D jeszcze jak mnie wysyłają do kierownika żebym się z nim przywitała ehm i co mam isc do pokoju kierwonikow gdzie ich tam siędzie 5 i powiedzieć do swojego ,, cześć fajnie Cie widzieć”? No nie potrafię tak... czy ze mną jest coś nie tak?
Mam to samo nie przejmuj się ...ja idę do kadr dzieka Bogu ona jest tam sama oddaje zwolnienie później idę na hale ale na zakupy i przy okazji mówię cześć do tych co muszę a do mojej ekipy zawsze chętnie podchodzę a mój menago omija mnie szerokim łukiem bo trochę źle się zachował i mam spokój heh

W ciąży kontrola z ZUS ???przecież wpisują kod B że ciąża chodzić możesz ruszać się możesz spacery wskazane-kurde dziwne mi dzieka Bogu takich cyrkow firma nie zgotowala.U nas innego stanowiska nie dadzą więc wola żeby zejść na L4 i mają spokoj

no dla mnie trochę dziwne jest, żeby kontrolować kobietę w ciąży kod B, i nr 2 - wtedy kobieta przecież może chodzić na zakupy, na badaniach może być, może spacerować i co wtedy jak jest kontrola?

Ja wczoraj byłam w Ogrodziencu, było cudownie, słońce pogoda, pieknie po prostu:)
Dziś postanowiłam isc na zakupy w końcu chyba wypłata mi przyszła :D rossman zaczyna dziś swoje -55%, poniucham jak tam cenowo stoją sklepy dziecięce z akcesoriami, zawsze mnie nosiło w taka pogodę, a ze teraz nie mam zbyt dużo obowiązków to się przejdę sama sobą na spacer :D

Ja pachwin nie czuje, może dlatego ze za małolata byłam w tych miejscach dość rozciągnięta hehe

Ja wczoraj byłam w Ogrodziencu, było cudownie, słońce pogoda, pieknie po prostu:)
Dziś postanowiłam isc na zakupy w końcu chyba wypłata mi przyszła :D rossman zaczyna dziś swoje -55%, poniucham jak tam cenowo stoją sklepy dziecięce z akcesoriami, zawsze mnie nosiło w taka pogodę, a ze teraz nie mam zbyt dużo obowiązków to się przejdę sama sobą na spacer :D

Ja pachwin nie czuje, może dlatego ze za małolata byłam w tych miejscach dość rozciągnięta hehe
Też jadę właśnie zaraz na zakupy i też planuję wejść do rossmana :) i do hm zobaczyć coś dla mnie ciążowego :D

[emoji64]02.08.2018[emoji64]

p19u43r85mf3dc6h.png

Od początku prowadzę ciążę prywatnie u lekarza współpracującego z klinika na Łubinowej muszę jeszcze dopytać mojego gin o kilka rzeczy ale jutro mam wizytę więc wszystkiego się dowiem no chyba że znowu zapomnę bo jakoś w ciąży kiepsko u mnie z pamięcią ;)
To tak jak ja :) też od początku u lekarza, który okazało się, że współpracuje z Łubinową :) ale o poród jeszcze nic się nie dopytuję, bo raz, że mnie to przeraża, a dwa, że nie chcę się na nic nastawiać, bo może być różnie :)

[emoji170] 21.08.2018 [emoji170]
8une3e3knh2uwklu.png

reklama
tez dzisiaj skorzystam z promocji rossman - 55 , zamowie przez internet a maz tylko odbierze , jak te promocje sa to napewno sa mega kolejki w sklepie a tak tylko klikne , mąż wpadnie do rossmana wtedy po takie zamowienie idzie sie juz bez kolejki podaje sie tylko numer zamówienia i gotowe :p

Do góry