aniaczarnula
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie tylko ty Ja w pierwszej ciąży czyłam w 17tyg, w drugiej w 16tyg a teraz 18tc i nic nie czuję a wszędzie czytam, że w każdej kolejnej ciąży szybciej czuje się ruchy. Jakby nie to, że na usg dzidzia fika też bym nie wierzyła.Miałam dziś połówkowe. Widziałam jak córeczka kopie mnie i rusza rączka dotykając mojego brzucha. Niby fajnie, tyle, że ja tego nie czułam. [emoji20] Jak to możliwe? Gdybym nie widziała to bym nie uwierzyła. Łożysko z przodu mam. Ktoś ma podobnie? Czy tylko ja jestem taka dziwna?
PS. Szyjka 33 mm to chyba zadowalająca długość w 20 tc?
[emoji254]9.08.18r.[emoji254]
Dziń dybryW ogóle to dzień dobry
Witaj po przerwie mój maluszek ma się dobrze, wczoraj dawał znaki życia tak że aż chyba tatuś poczuł ( no chyba że sobie wmówił bo już się doczekac nie może ) też będziemy kupować leżaczek podobno fajna sprawa ale czekamy z zakupami do polowkowego i potem już powoli zabieramy się za wyprawkęCześć dziewczynki. Chwilę mnie nie było, ale choroba rozłożyła mnie i syna. Powoli całe szczęście wracamy do zdrowia [emoji4]
W poniedziałek wizyta to może dowiem się kto tam w brzuszku mieszka i czy moja hemoglobina po faszerowaniu się tabletkami i po zmianie diety coś podskoczyła [emoji4]
Wy jak się czujecie ? Jak maluszki ?
Ja mam wczoraj pierwszy 'konkretniejszy' zakup dla maluszka za sobą [emoji4]
Leżaczek 3w1 z Tiny Love. Dużo osób chwali, sąsiadka miała i widziałam jak jej się super sprawdzał [emoji4]
Maluszek już mocno i regularnie się rusza [emoji4] że braciszek i tata też mogą poczuć bez problemu [emoji4]
Kilka dni temu też pierwszy raz czułam czkawkę [emoji4] zapomniałam jakie to śmieszne uczucie [emoji4]
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już wcześniej zwracałam uwagę na składy kosmetyków, ale bez przesady oczywiście[emoji16] Jedyny problem mam z podkładem, bo każdy ma w sobie coś, czego nie powinno używać się w ciąży[emoji852]Się człowiek zaczyna uświadamiać na tym forum. Kiedyś oglądałam program "wiem co jem" czy jakoś tak i od tamtej pory kupując cokolwiek spożywczego, a co jest dla mnie nowe, trzy godziny porównuję składy. Teraz dziewczyny piszecie o kosmetykach dla dzieci, dla siebie o składzie tychże... kurczę nigdy jakoś specjalnie się tym nie przejmowałam, bo i nie używam ich tyle, ot mydło, dezodor pod paszkę (sztyft), pasta do zębów, szapon, no same podstawy... kremy kiedyś tylko z yves rocher kupowałam, ale ostatnio tak mnie zdrzaźniło biuro obsługi klienta, że zażyczyłam sobie likwidacji konta
Przejrzę wszystkie posty. To będzie dla mnie wycieczka sentymentalnaA ja edytowałam mój post by spamu nie robić, więc jak będziesz znów kiedyś coś dodawać to proszę zwróć też uwagę na posty z pierwszych stron. Chyba, że to dla Ciebie kłopotliwe to wpisze normalnie w drugim poście. Tylko powiedz jak Ci wygodniej. [emoji1] [emoji1]
[emoji254]9.08.18r.[emoji254]